|
Příspěvky uživatele - 147.86
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak odnaučit pejska kálet a močit v kotci, 7.2.2017 Mohl by mi někdo poradit s tímto problémem?Mám fenku barváře a je několikrát deně puštěná na zahradě plus vycházky mimo.Přesto v kotci udělá loužičky nebo bobek.Nastydlá neni, má to delší trvání.Děkuji za rady. |  | Výměna převodového řemene u zahradního traktoru částek garden XDC 140, 23.4.2016 Máš na mysli pojezdový řemen?
Musíš sundat sekací ústrojí a postavit trak do svíčky.
Potom je k tomu dobrý přístup.
Nafoť si to jak prochází přez kladky.
Nekupuj si levný řemen je to dost práce.
Hodně štěstí |  |
|  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 děkuji moc a moc a moc, Bára!!! |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 tak teď koukám, ta fotka docela mate, nevypadají na ní tak zakrsle jak ve skutečnosti "narostly" :-) |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 jééé, to je rychlost!!! děkuji moc!!! |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011  a ještě bych Vás chtěla moc poprosit o radu s touhle kytičkou, obvykle bývají vyšší, tahle rokvetla první a moc nevyrostla, ty další, co nemám nafocené už jsou opravdu tak jak mají být- tzn.cca 30-40 cm vysoké. Mívají růžovou barvu, viděla jsem je... celý příspěvek > |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011  tak potom nevím název této kytičky... |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011  jejda tak ještě foto té "kobercovky", promiňte, chybička se vloudila |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 další kytička co bych chtěla vědět její název, je to půdokryvná rostlina, já jim říkám kobercovky :-) |  | Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011  Dobrý den, potřebovala bych také poradit s nějakými kytičkami, co mám na zahradě, respektive s jejich názvy, tak snad nebude vadit, když své obrázky hodím právě do tohoto diskuzního vlákna
Předem děkuji za Vaše reakce, Bára |  |
|  |
 |
|
|
|