Příspěvky uživatele - 147.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak odnaučit pejska kálet a močit v kotci, 7.2.2017
Mohl by mi někdo poradit s tímto problémem?Mám fenku barváře a je několikrát deně puštěná na zahradě plus vycházky mimo.Přesto v kotci udělá loužičky nebo bobek.Nastydlá neni, má to delší trvání.Děkuji za rady.
Výměna převodového řemene u zahradního traktoru částek garden XDC 140, 23.4.2016
Máš na mysli pojezdový řemen? Musíš sundat sekací ústrojí a postavit trak do svíčky. Potom je k tomu dobrý přístup. Nafoť si to jak prochází přez kladky. Nekupuj si levný řemen je to dost práce. Hodně štěstí 
Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011
děkuji moc a moc a moc, Bára!!!
tak teď koukám, ta fotka docela mate, nevypadají na ní tak zakrsle jak ve skutečnosti "narostly" :-)
jééé, to je rychlost!!! děkuji moc!!!
Poraďte prosím název květiny, 30.6.2011 Obsahuje fotku
a ještě bych Vás chtěla moc poprosit o radu s touhle kytičkou, obvykle bývají vyšší, tahle rokvetla první a moc nevyrostla, ty další, co nemám nafocené už jsou opravdu tak jak mají být- tzn.cca 30-40 cm vysoké. Mívají růžovou barvu, viděla jsem je... celý příspěvek >
tak potom nevím název této kytičky...
jejda tak ještě foto té "kobercovky", promiňte, chybička se vloudila
další kytička co bych chtěla vědět její název, je to půdokryvná rostlina, já jim říkám kobercovky :-)
Dobrý den, potřebovala bych také poradit s nějakými kytičkami, co mám na zahradě, respektive s jejich názvy, tak snad nebude vadit, když své obrázky hodím právě do tohoto diskuzního vlákna Předem děkuji za Vaše reakce, Bára
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika