|
Příspěvky uživatele - 82.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Povlak na plodech angreštu, 3.7.2011  Na plodech angreštu se vytváří při dozrávání povlak. Kdysi jsem na tuto závadu kupoval roztok, který mi prodavač odléval, takže nevím o co šlo. Ale po dvojím postřiku (první při tvorbě plodů – 1.května, druhý po jejich vytvoření –... celý příspěvek > |  | Strupovitost listů, 30.6.2011  Na přibližně třetině listů ořešáku se letos objevila strupovitost. Přesto je ořešách obalen ořechy a zdá se, že bude mít bohatou úrodu. O co se může jednat a lze této závadě pro příští roky nějak předejít? Těžko však můžu aplikovat postřik, protože... celý příspěvek > |  |
|  | Černání plodů, 12.6.2011 Musím se přiznat, že svým příspěvkem jste mě moc nepotěšil, protože se musím vrátit ke svému původnímu podezření, že se jedná o nemoc a ne, jak jsem začal doufat, jen o zmrznutí. Nadmořská výška je kolem 400 m, lokalita ústeckoorlicko. Oldřich. |  | Černání plodů, 10.6.2011  První úroda mladé hrušně byly nádherné plody, dalším rokem neurodila nic, další rok byly plody scvrklé a letos již krátce po odkvětu tvořící se plody zčernaly (viz obrázek). Přitom letos i vzhled stromu odpovídá nějaké nemoci, listí je méně než u... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|