Příspěvky uživatele - 82.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Povlak na plodech angreštu, 3.7.2011 Obsahuje fotku
Na plodech angreštu se vytváří při dozrávání povlak. Kdysi jsem na tuto závadu kupoval roztok, který mi prodavač odléval, takže nevím o co šlo. Ale po dvojím postřiku (první při tvorbě plodů – 1.května, druhý po jejich vytvoření –... celý příspěvek >
Strupovitost listů, 30.6.2011 Obsahuje fotku
Na přibližně třetině listů ořešáku se letos objevila strupovitost. Přesto je ořešách obalen ořechy a zdá se, že bude mít bohatou úrodu. O co se může jednat a lze této závadě pro příští roky nějak předejít? Těžko však můžu aplikovat postřik, protože... celý příspěvek >
Černání plodů, 12.6.2011
Musím se přiznat, že svým příspěvkem jste mě moc nepotěšil, protože se musím vrátit ke svému původnímu podezření, že se jedná o nemoc a ne, jak jsem začal doufat, jen o zmrznutí. Nadmořská výška je kolem 400 m, lokalita ústeckoorlicko. Oldřich.
Černání plodů, 10.6.2011 Obsahuje fotku
První úroda mladé hrušně byly nádherné plody, dalším rokem neurodila nic, další rok byly plody scvrklé a letos již krátce po odkvětu tvořící se plody zčernaly (viz obrázek). Přitom letos i vzhled stromu odpovídá nějaké nemoci, listí je méně než u... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika