|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010 To otočení radličky je dobrý nápad. Nebo ten plocháč. S otáčením nemám problémy, obdělávám obdélník přibližně 20 x 5 metrů, nemusím se ničemu vyhýbat. |  | Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010 Zdravím vespolek. Roky používám při jarní přípravě půdy rotační kypřič Vari. Sestavu používám o dva nože kratší, aby se s tím dalo aspoň trochu manipulovat. Problém je, že se mi stroj špatně pohybuje dopředu, stále se zahrabává. Zkoušel jsem různá... celý příspěvek > |  |
|  | Konev Fiskars, 11.5.2010 Souhlasím, ale jen s první polovinou. Mám zelenou plastovou konev snad déle než tři roky a stále ve službě bez známek poškození. Výhoda oproti kovové je, že s vodou netaháte dvě kila železa. Dírky se ucpávají v obou typech pluismínus stejně, záleží... celý příspěvek > |  | El sekačka nejde do otáček - čím by to mohlo být?, 7.5.2010 Točil a shoří dříve nebo hned. |  | Konzumace smetaniku misto salatu, 7.5.2010 Já Vám ten salát vůbec nenutím. Akorát si ho v dubnu vypěstovat dokážu. A s dresinkem z podmáslí, zakysané smetany, trochy pepře, kopru a jarní cibulky, doplněný plátkem z prasátka nemá chybu. |  | Krovinorez MS-330 U Dolmar nejake rady?, 7.5.2010 To mě zajímá, můžete to trošku rozvést? Kouknul jsem zběžně na stránky prodejců (mají v tom chlívek) a motor M je uvedený jen u jednoho prodejce a u 330. Budu potřebovat něco menšího kolem chalupy a tohle mě docela zaujalo. |  | Dřevo z jabloně - opékání buřtů, 7.5.2010 Buřty se opékají nad ohněm, musí být očmoudlé a sem tam připálené. Pak je to ta pravá špekáčková romantika. |  | Nemocná orchidej, 6.5.2010 To je normální. |  | Chřest, 6.5.2010 Ano. |  | Rajčata, 5.5.2010 Ta stříška se mi jeví jako vynikající nápad. Pěstoval jsem v pytlích pod okapem - dobré, ale pracné. V klimatizačních buňkách - trochu horší a taky pracné. Tohle vypadá velmi dobře, rychle se složí a na rajčata neprší, což je u nás základ, jsem ve... celý příspěvek > |  |
|  | Olej pro sekačku 4T Honda, 5.5.2010 Nen nad dobré zdůvodnění zbytečných výdajů. Osobně používám Mogul M6 AD, motor B+S, seču bez ohledu na teplotu a jsem taky spokojen. |  | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Souhlasím s nebouráním základů. Je to v užitkové části, tak je můžete využít třebas na studené pařeniště, to je nízké a přirychlovat tam třebas okurky, nebo dýně s tím, že okna v létě sundáte. Skleník postavte jinde. Bez toho bourání to bude méně... celý příspěvek > |  | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Cítím s Vámi, ale nepotěším Vás. To že někdo napíše, že to nevadí, Vám nepomůže. Skleník tam je a zneviditelnit nejde. Jiné řešení prostě není. I když to něčím obsázíte a posázíte, skleník tím nezmizí. Bude pořád stejně velký a skleněný. Když budete... celý příspěvek > |  | Tulipány, 4.5.2010 V suchu a teple, ne moc přes 30 st. |  | Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Pokud koukáte z místa, odkud je foceno, je to opravdu problém. Ovšem jen do doby, než Vám někdo v tom směru 4 m od plotu vyfikne vilu v podnikatelském baroku. Jediné řešení je skleník rozebrat a postavit jinde. Je šroubovaný, tedy to nebude problém.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|