|
Příspěvky uživatele - 48.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Voda v motoru benzínové sekačky, 23.7.2012 Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s vodou v motoru sekačky? Ve střeše se nám udělala dírka, tou nakapalo na plachtu pod kterou je sekačka a já když jsem si pro sekačku šla, tak jsme si toho nevšimla, a když jsme plachtu sundávala,... celý příspěvek > |  | Sekačka Al-ko Silver - upadlé kolečko?, 28.6.2011 jj hlava šroubku je taky krásně vidět, ale trubkáč už tam nenarvu, je moc tlustej mno :o(((A teda to zbroušení je supr nápad, ovšem nevim, kde bych ho obrousila? Přecejen jsme jen obyčejnej člověk a takový vymoženosti doma nemám :o( |  |
|  | Sekačka Al-ko Silver - upadlé kolečko?, 28.6.2011 tak koukám, že s kolečkama mám problém asi jen já :o( |  | Sekačka Al-ko Silver - upadlé kolečko?, 27.6.2011 Potřebovala bych prosím vědět, jakým udělátkem našroubováváte zpet upadené kolečko u sekačky? Nám se odšroubovalo a nevíme jak ho namontovat zpět? Už jsme se v OBI koukali na trubkovej klíč, ale nechce se vejít do díry, kde je hlava šroubku. Tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|