|
Příspěvky uživatele - 49.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šalvěj, 4.4.2012 Já to vidím stejně. Venku (vysadit ven asi až po zmrzlých) normálně poroste a sestejná se se šalvějí, kterou již na zahrádce máte. Josef. |  | Zahadný plevel v novém trávníku - prosba o radu, 2.4.2012 Jednička je penízek rolní, dvojka je kokoška pastuší tobolka.
Josef. |  |
|  | Sázení muchovníku, 2.4.2012 tak koukám, že jsem se dostal do Cimrmanovy situace na patentovém úřadu: Teď, teď tady byl... :-)
Josef. |  | Sázení muchovníku, 2.4.2012 Pane Pal'o, mají výšku uvedenou ve stopách, nikoli v palcích.
Josef. |  | Co je to za rostlinku, prosím?, 30.3.2012 Kdysi jsem ji viděl. nedávno jsem na ni narazil na některé internetové stránce, diskusi, buď tady na fóru nebo na pokojových rostlinách nebo tak nějak. A zaujalo mne, že to vůbec není palma, i když listy tak vypadají, proto jsem si to zapapmatoval.... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinku, prosím?, 30.3.2012 Pane Jiří, a není to náhodou Curculigo?
Josef. |  | Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 20.3.2012 "Ohleduplný soused by měl vykácet hrušně", aby se na jalovcích netvořily rezaté houbovité výrůstky. Je to stejná argumentace jako Vaše.
V jakém směru míníte že "je to otázka navazující na čistotu ovzduší, vod apod."?
I já bych chtěl... celý příspěvek > |  | Staří sousedé, 2.3.2012 No, původně jste asi porušili, co se dalo. Ale vzhledem k tomu, že Vaše stavba mohla být povolená (neodporovala obecným předpisům na výstavbu apod.), tak bylo možné dodatečně stavbu legalizovat. Přeji Vám, ať už máte klid.
Josef.
P.S.... celý příspěvek > |  | Identifikace palmy, 29.2.2012 Není to palma, ale juka: asi Yucca elephantipes. Mnohokrát tu byla už probírána. Ve starších diskusích na toto téma se hodně dozvíte.
Josef. |  | Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012 O.K. Josef. |  |
|  | Jak se jmenuje?, 28.2.2012 Sice zabíhám do přílišných podrobností, ale jsou dlouhokrátkodenní. Nejrve potřebují mít určitou dobu dlouhý den, potom den krátký. Při pěstování jenom v krátkých dnech by údajně Kalanchoe nevykvetlo. Josef. |  | Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012 Ještě Vás upozorním na Vaše drobné přehlédnutí: úvodní tabulka je z roku 1909, ne z roku1919. Jistěže se mohly dovážet z jižních částí RU monarchie, třeba z jižního Tyrolska, Slivinska, Chorvatska, Dalmácie... Kladu si však otázku, zdali by se to v... celý příspěvek > |  | Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012 Pane Pa'lo, ale tady je otázka: CO by to mohlo být za ještě ranější hrušku?
Josef. |  | Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012 Myslím, že používání želez je zakázáno jako nehumánní. Mohlo by se Vám to vymstít v pořípadě, že byste byl/byla usvědčen/-a z jejich používání. Určitě je to alespoň přestupek, ne-li trestný čin.
Josef. |  | Aké sú plody podnožových odrôd?, 9.2.2012 Kažtá z typových podnoží asi bude mít jablíčka odlišná (to se dá předpokládat). Mně se stalo, že u jednoho stromku podnož přerostla, zakvetla a pár jablíček přinesla. Jablíčka byla malá, žlutozelená, myslím, že s delší stopkou a myslím, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|