Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šalvěj, 4.4.2012
Já to vidím stejně. Venku (vysadit ven asi až po zmrzlých) normálně poroste a sestejná se se šalvějí, kterou již na zahrádce máte. Josef.
Zahadný plevel v novém trávníku - prosba o radu, 2.4.2012
Jednička je penízek rolní, dvojka je kokoška pastuší tobolka. Josef.
Sázení muchovníku, 2.4.2012
tak koukám, že jsem se dostal do Cimrmanovy situace na patentovém úřadu: Teď, teď tady byl... :-) Josef.
Sázení muchovníku, 2.4.2012
Pane Pal'o, mají výšku uvedenou ve stopách, nikoli v palcích. Josef.
Co je to za rostlinku, prosím?, 30.3.2012
Kdysi jsem ji viděl. nedávno jsem na ni narazil na některé internetové stránce, diskusi, buď tady na fóru nebo na pokojových rostlinách nebo tak nějak. A zaujalo mne, že to vůbec není palma, i když listy tak vypadají, proto jsem si to zapapmatoval.... celý příspěvek >
Co je to za rostlinku, prosím?, 30.3.2012
Pane Jiří, a není to náhodou Curculigo? Josef.
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 20.3.2012
"Ohleduplný soused by měl vykácet hrušně", aby se na jalovcích netvořily rezaté houbovité výrůstky. Je to stejná argumentace jako Vaše. V jakém směru míníte že "je to otázka navazující na čistotu ovzduší, vod apod."? I já bych chtěl... celý příspěvek >
Staří sousedé, 2.3.2012
No, původně jste asi porušili, co se dalo. Ale vzhledem k tomu, že Vaše stavba mohla být povolená (neodporovala obecným předpisům na výstavbu apod.), tak bylo možné dodatečně stavbu legalizovat. Přeji Vám, ať už máte klid. Josef. P.S.... celý příspěvek >
Identifikace palmy, 29.2.2012
Není to palma, ale juka: asi Yucca elephantipes. Mnohokrát tu byla už probírána. Ve starších diskusích na toto téma se hodně dozvíte. Josef.
Kalendář ovocného trhu 1909 Hrušky, 28.2.2012
O.K. Josef.
Jak se jmenuje?, 28.2.2012
Sice zabíhám do přílišných podrobností, ale jsou dlouhokrátkodenní. Nejrve potřebují mít určitou dobu dlouhý den, potom den krátký. Při pěstování jenom v krátkých dnech by údajně Kalanchoe nevykvetlo. Josef.
Ještě Vás upozorním na Vaše drobné přehlédnutí: úvodní tabulka je z roku 1909, ne z roku1919. Jistěže se mohly dovážet z jižních částí RU monarchie, třeba z jižního Tyrolska, Slivinska, Chorvatska, Dalmácie... Kladu si však otázku, zdali by se to v... celý příspěvek >
Pane Pa'lo, ale tady je otázka: CO by to mohlo být za ještě ranější hrušku?  Josef.
Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012
Myslím, že používání želez je zakázáno jako nehumánní. Mohlo by se Vám to vymstít v pořípadě, že byste byl/byla usvědčen/-a z jejich používání. Určitě je to alespoň přestupek, ne-li trestný čin. Josef.
Aké sú plody podnožových odrôd?, 9.2.2012
Kažtá z typových podnoží asi bude mít jablíčka odlišná (to se dá předpokládat). Mně se stalo, že u jednoho stromku podnož přerostla, zakvetla a pár jablíček přinesla. Jablíčka byla malá, žlutozelená, myslím, že s delší stopkou a myslím, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika