Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň - poraďte prosím jakou?, 5.3.2009
Ta popisovaná díra má objem skoro kubík a dá to trouch námahy s manipulací.
Hydrostatická převodovka, 4.3.2009
Je to možné, ale regulace výkonu u těchto převodovek je řešena jinak, i když ten ventil tam je taky.
vrbové proutí pro živé stavby?, 2.3.2009
Jsou to poměrně dlouhé pruty, ty na žádné vrbě nebudou. Asi je to zvlášť pěstované. Možná nějaký klon vrby, která roste takto do výšky.
založení nového sadu orientovaného na západ, 2.3.2009
Ve 200 metrech Vám poroste všechno. 9m šířky je docela málo, asi nějaký pruh pole? Západní svah bude hodně osluněnný, resp. v létě tam bude sluníčko hodně pálit. Rozmyslete dobře, co kam zasadíte, případné spory se sousedy nejsou příjemné. Takový... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009
"Marně jsem pátral po byť jediné, kratičkém příspěvku od vás, v tomto tématu, který by jakkoli přispěl k osvětlení základního dotazu." Nemáte pravdu. Nečete pozorně a zbytečně útočíte. To že jsem neodpověděl na původní dotaz je pravda, Vy však - a... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 2.3.2009
Pro D.C. To je poněkud komplexní problematika a zde to probírat je pro většinu zbytečné. Zadejte do vyhledávače "klepání motoru" a najdete určitě několik referátů o tomto problému, které nejsou bludy (jak to často bývá tady).
Problem s paprikami, 26.2.2009
Obvykle se přepichuje po vyvinutí prvního pravého lístku.
kácení ovocných alejí, 26.2.2009
""...Rozhodně u těch komunikací, nemusíme však za každou cenu ničit vše co nám stojí v cestě. Na druhou stranu je potřeba respektovat nároky pokroku "" Ano, velmi souhlasím a jsem rád, že jste alespoň trochu splynul s proudem... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 26.2.2009
Tak pryč s televizí, rádiem. Jezdíte autem? Kupte si koně a dvoukolák. (chalupník měl krávu, s tou tahal i ji dojil, obojí stálo za prd.) Do čeho se oblékáte? Pryč s tím. Kupujete si banány, pomeranče? Máte smůlu, utrhněte si v aleji Strýmku (stará... celý příspěvek >
Primule - jak na ně?, 24.2.2009
Jsou to kytky vypestovane za umelych optimalnich podminek velkovyrobni technologii. Zasadit je muzete, tim nic nezkazite, nakonec mate to vyhodit, nebo zasadit? Stane se, ze to nektera prezije a par let na zahonku zustane. Doba je tehdy, kdy se muze... celý příspěvek >
Extrakce semen a výsev, 19.2.2009
Kdepak slupku. Semena obsahuji latky, ktere zabranuji kliceni. Ty se vodou vymyji a semena rychleji a spolehliveji vzchazi.
Extrakce semen a výsev, 19.2.2009
Jo, muzu udelat, mam vzduchovaci motorek do akvaria. Ale jak se s tim potom xakru manipuluje, aby se to neolamalo? Ze je to ve flasce v vode je videt.
Může svíčka zničit zapalování?, 19.2.2009
Ano, to bych vcelku chápal, jen to "bývá" chce trochu rozvést. Nicméně digitální IO potřebuje k funkci zdroj hodinových impulsů, a tedy i poměrně stabilní napájecí napětí. A tak mi pořád nejde do hlavy, jak je to celé postaveno.
Může svíčka zničit zapalování?, 18.2.2009
Když už jsme tak daleko od tématu, můžete mi toto vysvětlit, nerozumím tomu. *** A neříkejte mi nikdo, že nejsou zapalování již hezkou řádku let digitální! Polovodiče se používaly do cca konce osmdesátých let! A dnes možná u HECHTU a Číny!
Paprika pro foliovník, 18.2.2009
Nemyslel jsem pěstování pro efekt, ale obrázky. A co třeba mšice? U Vás nejsou?
Další diskuze:  666768  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika