Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převislé jahody, 20.4.2009
Padání klíčících rostlin. Vzduch, nepřelívat, zalít Previcurem.
Okousaný stromek třešně, 20.4.2009
Asi máte pravdu, ale srnčí dokkáže ukousat konečky větví a to tak, že zcela. Tedy po větvičce 30 cm zbyde jen klacík 3 cm dlouhý. Někdy si přeju mít doma baterii autoamticky naváděných řízených střel. Nebo aspoň samopal vz. 57. Srnec chodí po silnici... celý příspěvek >
Krájení sadby, 20.4.2009
Nic strašného se nestane. Pokud pro to máte důvod, klidně krájejte. Podélně, ne napříč. Nechte zaschnout, jako už tu někdo radil. 
Čo sa jej mohlo stať, 20.4.2009
Jak je starý stomek? Mohli ho poškodit hryzci?
Oranžové kuličky v koupené zemině, 16.4.2009
Takže to není Osmocote, ale gel, který udržuje vodu. Nedávno byl v Losutákovi.
Jak zničit semena plevelů v půdě, 16.4.2009
Přečtěte si leták na přípravku. Roundup v půdě neúčinkuje, jen přes listy rostlin. Příště se doma domluvte, fórum Vám manžela nenapraví.
Řez roubů ve druhém roce po roubování, 16.4.2009
Vyberte ten nejlépe vyvinutý, nejlépe postavený. Ostatní postupně oslabujte řezem tak, aby až rána zaroste, zůstal jen ten jeden vybraný výhon. Ten případně upravujte prosvětlováním. Rubínu moc nezkracujte obrost, rodí na koncích výhonů.
Jak se zbavit včel?, 16.4.2009
To je opravdu rada: Otráví včely v širokém okolí.
Jak se zbavit včel?, 15.4.2009
Ale neměl jsem na mysli, že by včely vykusovaly otvory. Ale kraj otvoru okusují. A v polystyrenu? Rozkoušou kus desky jen to fikne, v podmetu najdete hromadu kuliček. A jak dolují propolis? Je to taky popsáno. Ale sem to nepatří, není to včelařská... celý příspěvek >
Nemocná vajgelie?, 15.4.2009
Vajgelie je možná nenáročná, ale vitální jen v dobrých podmínkách. Mám keř, který byl asi 2 m vysoký. Před třemi roky totálně zmrzl, myslel jsem, že definitivně. Pak trochu obrazil, teď je asi 1 m výšky. Dost prosychá. Počkejte, ona může vyrašit až... celý příspěvek >
Zase suchá teorie, nějaká citace, leč zelený je strom života. Nedávno tu někdo tvrdil, že včely polystyren nekoušou, už nevím, jak to zdůvodnil. Včely vykoušou - když se jim to zdá nutné - jak polystyren, tak hobru v neobyčejném množství. (Obojí mám... celý příspěvek >
Nová zahrádka - co a jak?, 15.4.2009
Co vysadit, co si pořídit, atd.. --- Ale to přece musíte vyřešit Vy, takhle to vypadá, že vlastně ani nevíte, proč tu zahradu máte. Doporučil bych jen nelikvidovat bezhlavě hned všechny staré stromy. Jednak nevíte, co mají za úrodu, druhak dávají,... celý příspěvek >
Jsou to opravdu včely medonosné? Mohly by to být i včely samotářky (zednice). Ty jsou velmi užitečné a je škoda je hubit. Hledají místa s hlínou a vlhkým jílem, z toho si pak postaví buňku, naplní potravou a položí vajíčko. Najdete potom takové... celý příspěvek >
Lesni mravenci, 9.4.2009
Ochrana proti mravencům se hodně probírá u včelařů, lezou do úlů (mravenci). Jedna zajímavá rada byla obalit nohy stojanu - pokud je to kruhový průřez - širší teflonovou páskou, mravenci po ní sklouznou, nemůžou šplhat. Jak jsem koupil, tak... celý příspěvek >
Založení korunky - pro p. Vysloužila, 9.4.2009
Ano to udělejte, ovšem jen pokud budete chtít pěstovat štíhlé vřeteno. Jinak postupujte podle zvyklostí. Možná vydrží odkaz: www.vsuo.cz/vyzkum/sle/solax.html Rozdíl metodiky ze Vsetína je ten, že se ani terminál neřeže (řeže se pro to, aby dole... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika