|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plašič na špačky a jiné ptáky, 22.4.2009 Jenže musíte donutit špačka, aby tam bydlel. Dokážete to? |  | Malé bulvy celeru, 22.4.2009 Jsou zdravé a krásně voňavé... A na co si stěžujete? Závodíte se sousedem, nebo hledáte ty marketové dvoukilové řepy bez chuti naprané hnojivem? Kdy děláte tolik vomáčky, že tu velkou obludu spotřebujete najednou? Vždyť můžete vzít dvě malé a je to.... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit divokých včel, 22.4.2009 Nevím, jestli radši nemám držet zobák, aby zdejší Vševěd mě neodkázal do správných kolejí. Síření nemá účinnost ve volném prostoru, dá se dělat jen v úle. Je nutné zjistit, kde včely sídlí - nemusí být těsně za otvory, můžou být dál - a podle toho... celý příspěvek > |  | Kávová sedlina jako hnojivo, 22.4.2009 Sypem zbytky z espresa různě po zahradě. Ke kytkám v nádobách jsem to zatím nezkoušel. |  | Jak se zbavit včel?, 22.4.2009 Optimální řešení. |  | Jak se zbavit včel?, 21.4.2009 Ad 1. nechápu, když včely přinesou do úlu jed, jak neohrozí včelstvo.
Ad 2. Neznám vlastnosti Permetrinu, alespoň ne detailně.
Ad 3. Opravdu nechápu, co s tím má co dělat volné prostranství, pokud se nejedná o nějaké kdyby. Domnívám se, že... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 21.4.2009 Děkuji za doporučení pitného režimu. Jen už krátce dodám.
3. zcela bezpředmětné, jestliže není úl v bezprostřední blízkosti, včely minimálně, skutečně naprosto minimálně migrují do budov. To je fakt, který notoricky ignorujete a pouze perseverujete... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 21.4.2009 Já ne, krom toho co už jsem psal. Látky na odpuzení včel existují, ale nejsem si jistý, zda se to dá sehnat a jestli by to neodpudilo hlavně Vás. Víc nevím. |  | Vylomit kvety u malych stromku (josta, angrest, rybiz)?, 21.4.2009 Snad bych to zredukoval tak na polovinu. Hlavně zajistěte výživu. Hnojit ne silně, ale často. |  | Jak se zbavit včel?, 21.4.2009 Budou to samotářky, možná pískorypky. Byla by škoda je likvidovat, i když uznávám, že to může být nepříjemné. Máte prostředí, které jim vyhovuje, tak tam bydlí. Až se to změní, nebudou tam. Může Vás těšit, že se aktivně podílíte na ochraně přírody. |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 21.4.2009 To je argument, že nevím o čem mluvím. Vím o tom, že některé včely dokáží svým chováním roztoče potlačit (opustí plod, přestěhují se). Ale zdejší včela ať černá, nebo kraňská to nedokáže. Že by se to naučila během několika týdnů je iluzorní. |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Já to nevydržím. Ale tak tomu přeci je u KAŽDÉHO organismu / rostliny, že šlechtěný/á je méně odolný, než "divoký/á. Co to tu objevujete? Zkuste hospodářsky využívat divoké včely, mudrci. |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Asi jako jediným dlouhodobým řešením tuberkulózy krav by bylo nechat je získat odolnost. Nebo černých neštovic u lidí. Nepatří k tématu, končím s příspěvky. |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Nevěřím tomu, že z hlavy včelaře. Jestli ano, je to čuně. Mírně řečeno. Nejde o emoce, jde o to, že Vaše rada (z hlediska chovu včel) prostě špatná je. Z heldiska otravy hmyzu je naopak zřejmě správná. Pokud v tom místě někdo chová včely, vcelku... celý příspěvek > |  | Zalievanie zahrady, 20.4.2009 Jsou dva parametry, výtlačná výška (tlak) a dodávané množství. Tyto parametry jsou spolu "spojené".
Jinak pětistupňové čerpadlo už je docela "mašina jak bejk", dal by se s tím hasit panelák. (100 l/min ve výšce 60m). |  |
 |
|
|
|