Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010
Děkuji.M.
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010
Dobrý večer, příčina bude asi v tom, že jste nesterilizovali aspoň 20 min. na 80°C.Napíši Vám jak dělám lečo já.Do skleniček napěchuji syrovou papriku posolím a na ni zase napěchuji rajčata taktéž posolím zavíčkuji asterilizuji jak jsem napsala... celý příspěvek >
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 24.9.2010
Zdravím, Tě M. to je nádhera taky si ho musím koupit, ale už počkám na jaro měj se hezky.M.
Přesazení dochana, 13.9.2010
Dobrý večer, traviny se přesazují na jaře nemusel by Vám zakořenit a mohl by vymrznout.Nechte to na jaro a uvidíte, že Vám zase pěkně pokvete, i já budu dochan přesazovat až na jaře.M.
Obrázky Clematisů, 12.9.2010
Dobrý den, Ello je nádherný těším se na ten můj zda ho budu mít taky tak krásný.Zdraví Marie
Meruňková marmeláda z dýně, 5.9.2010
A správná.
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika