|
Příspěvky uživatele - 64.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010 Děkuji.M. |  | Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010 Dobrý večer, příčina bude asi v tom, že jste nesterilizovali aspoň 20 min. na 80°C.Napíši Vám jak dělám lečo já.Do skleniček napěchuji syrovou papriku posolím a na ni zase napěchuji rajčata taktéž posolím zavíčkuji asterilizuji jak jsem napsala... celý příspěvek > |  |
|  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 24.9.2010 Zdravím, Tě M. to je nádhera taky si ho musím koupit, ale už počkám na jaro měj se hezky.M. |  | Přesazení dochana, 13.9.2010 Dobrý večer, traviny se přesazují na jaře nemusel by Vám zakořenit a mohl by vymrznout.Nechte to na jaro a uvidíte, že Vám zase pěkně pokvete, i já budu dochan přesazovat až na jaře.M. |  | Obrázky Clematisů, 12.9.2010 Dobrý den, Ello je nádherný těším se na ten můj zda ho budu mít taky tak krásný.Zdraví Marie |  | Meruňková marmeláda z dýně, 5.9.2010 A správná. |  |
|
|
|