Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rozmarýnu, 14.11.2010
P.Eleno, děkuji Vám za radu květy už opadaly ale je pořád pěkný sestříhám až na jaře.M.
Campanula, 14.11.2010 Obsahuje fotku
 Můj letošní ženich.M.
Přísavník, 25.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, také se připojím k diskuzi o přísavníku.Máme dům porostlý přísavníkem tříprstým a to již 24let letos nebo najaře jej budeme sundávat a to proto, že to co napsal host 64.202 je úplná pravda.Ano on ten dům je krásný, ale to říká jen ten... celý příspěvek >
Určení květin podle foto, 16.10.2010
Dobrý den, já bych řekla, že je to SANDEVILA to foto je zamlžené zadejte si do vyhledavače na Google a tam to najdete a poznáte zda jet to opravdu sadevila.M.
Vánoční kaktus, 14.10.2010
Já už kaktusy schovala začátkem října mám 3ks růžový, bílý,ty mají nasazeno na květy a třetí červený ten kvetl v červenci zda bude kvést ještě jednou to uvidím.M.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 12.10.2010
Dobrý večer, p.Dano děkuji Vám za pochvalu.Tak většinu kytek mám pod střechou, a ty co mám venku tak jak prší několik dní tak zase uklízím pod střechu nebo zakrývám folií.Zavlažovací truhlíky mám taky, ale jen na oknech kdy zalévám 1x týdně a když... celý příspěvek >
Neznámá rostlina, 11.10.2010
Tak to je nějaký druh pryšce, mám ji taky objevila ani nevím jak, prý pomáhá proti hlodavcům hlavně myším, nevím zda je to pravda ale je fakt že myši na zahradě nevidím.M
Pěstování rozmarýnu, 11.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, tak vypadá můj rozmarýn dnes, zasazený vloni přezimovaný v prádelně na okně kde je v zimě asi 3-5°C.Od jara na okně, kde svítí sluníčko dopoledne, zálivka mírná, hnojení 1xtýdně.Dnes jsem ho uklidila zase do prádelny, ale přes den ho... celý příspěvek >
Taky už k vám přišel podzim?, 11.10.2010 Obsahuje fotku
Tak u nás to vypadalo dnes ráno takhle, dnes už jsem jen vyhazovala zmrzlé kytičky.Bylo -3°C a včera -4°C.Letos přišel mráz moc brzo ach jo chce se mě  M.
Taky už k vám přišel podzim?, 10.10.2010
Tak k nám už přišel a to v plné kráse ale hlavně síle dnes v noci všechno zmrzlo.U nás na S.M.bylo -4°C.
Co je to za kytku?, 4.10.2010
Dobrý večer, děkuji Všem kteří určili názvy mých kytiček.P.Janča určil přesně název té první je to LEPTOSPERMU-BALMÍN už jsem si o ní našla jak se mám o ni starat.M.
Co je to za kytku?, 3.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, také bych potřebovala zjistit názvy těchto kytiček.Hlavně se mě jedná o tu první, kterou jsem si koupila v dubnu na výstavě v Olomouci.Na první fotce je z toho dubna a na druhé koncem září.Měla jsem ji celou dobu venku teď už je vpokoji,... celý příspěvek >
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 29.9.2010
Krásný.M.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.9.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer p. Veruno děkuji Vám za pochvalu.Zeminu si míchám sama a to kompost, trochu rašeliny, trochu písku a trochu zeminy koupené pro muškáty nic neměřím míchám od oka ale nejvíce je kompostu.Hnojím kristalonem start a asi v červnu kristalonem... celý příspěvek >
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010
Pane, Vysloužile tak jak jste popsal váš postup na zavařování leča určitě příští rok vyzkouším je to určitě rychlejší.A s tou solí to vždy utrefím nikdy přesolené nebylo.M.
Další diskuze:  212223  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika