Příspěvky uživatele - 99.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení názvu keře, 27.6.2011
Ano, otázka směrovala směrem pěstitelským Co mi vadí, jsou ty včely, kde vzniká nebezpečí, protože kař máme v přímém sousedství s chodníkem ke vstupním dveřím. No a potom ty barevný hovínka Tak že jde o malé nepříjemnosti. Ale že bych se chystal ten... celý příspěvek >
Určení plevelu na zahrádce a likvidace, 26.6.2011
Mockrát Vám děkuji pane Josefe. Jsem Vám vděčný.
Prosím o určení názvu keře, 26.6.2011
Mockrát Vám všem děkuji. Mám pocit, že ty bobule opravdu patrně dozrávají již při sněžení. Pamatuji si je zasypané. A význam tohoto keře? Má nějaký smysl?! Sledujeme, jak ptactvo zobe, ale také barevně vylučuje.
Prosím o určení názvu keře, 26.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, přispívám na tomto webu podruhé. Rád bych někoho, kdo by mi řekl název tohoto porostu. Leze to skalce, jak vidno z obrázku. Na zimu to má černé bobule, které ptáci ozobávají. Mockrát děkuji.
Určení plevelu na zahrádce a likvidace, 26.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, koukám zde na diskuzi, která doti pomáhá. Mám také prosbu. Prosím, pomůže mi někdo určit název plevelu na naší zazhrádce? Mockrát děkuji. M.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika