Příspěvky uživatele - 50.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 20.1.2012 Obsahuje fotku
Příspěvek výše měl být umístěn k příspěvku p. Marie, která hledala název. A tady je balkónovka, která by se mohla hodit pro bezzahradníky: Rajče Tumbling Tom Yellow převislé truhlíkové Rajče Tumbling Tom Yellow(Lycopersicon lycopersicum)... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 20.1.2012 Obsahuje fotku
Není tvarem bližší tomuto "býčímu srdci" - lycopersicon esculentum Mill.? prodáváného fmou SEMO? Píší, že plod dosahuje až 300g, sladké chuti. Lenča
Odrůda rajčete, 20.1.2012
P. Mirku, Vy určitě jako Býčí srdce myslíte CUOR DI BUE (např. Nohel-Garden), jehož plod dosahuje 160 - 180 g. Já měla na mysli produkt od Semo BÝČÍ SRDCE, jehož plod má tvar spíše hrušky a 300g hmotnost.  To pěstujete také? Lenča
Mořská cibule, 20.1.2012
Zadala jsem si scilla maritima na obr. je stvol s hroznem bělavých květů? Zajímalo mne to, jelikož mám nekvetoucí kultivar... a naklepaný plátek mořské cibule se lidově používá na bolesti kloubů. Tedy pouze zevně! -Herbář léčivých rostlin -... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 19.1.2012
Děkuji za odpověď , už máte zaseto i Býčí srdce? Lenča
Rubus neglectus - malinoostružiník, 19.1.2012
Koupila jsem před 3 lety tento malinoostružiník s logem český výpěstek, reg.č. SRS 5329. Slunná stanoviště, mírně kyselé a propustné půdy, dorůstá 2 m. Plody dozrávají v druhé pol. července vzhledem připomínají ostružiny, chutí a vůní však... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 19.1.2012
Krtky nehubíme, i když máme zahradu už jako tankodrom Na hryzce jsme vyzkoušeli gel a fungoval. Ale museli jsme projít celou zahradu a gel použít do každé díry v zemi, takže min. půl tuby jsme vypotřebovali na jeden zásah; dále jsme kontrolovali... celý příspěvek >
Piliny a dřevěný odpad, 19.1.2012
Jak zde píše p. Zdenek, piliny jsem použila jako nastýlku k borůvkám spolu s koňským hnojem (sluncem vysušené kobylince) kvůli dusíku. Rozklad byl rychlý, k vytvoření hub nedošlo a borůvek bylo mnoho. Kousky dřeva pálíme při táboráku na ohništi... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 19.1.2012
Pane Mirku, to jste mi udělal radost , protože jsem chtěla masité velkoplodé rajče na vyzkoušení (rajčat je vždy málo ) a koupila jsem shodně - Býčí srdce. Potřebuje k dozrání více času než typické 120 g rajče? a od kdy Vám dozrává? Moc děkuji,... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 19.1.2012
U některých je paprika již zaseta, jiní teprve zasejí. V Receptáři p. Meisl doporučuje sadbu paprik nekelímkovat kvůli kořenům. Má již někdo tento postup vyzkoušen? Já budu letos zkoušet poprvé, Lenča.
Jahoda gigantela, 12.1.2012
Děkuji Vám p. Boštička za mnoho informací a doporučení. Paní A. mi na dotazy ohledně jahody Gigantely neodpovídá, takže za jedinou pěstební zkušenost beru tu Vaši a tento jahodník si nepořídím.  Již dříve mne napadlo, že takové gramáže... celý příspěvek >
Jahoda gigantela, 10.1.2012
Máte, prosím, někdo zkušenost s pěstováním dvouletého jahodníku Gigantela. Sazenice nabízí p. Anička z Veselí Mnichovo Hradiště. A plody mají mít až 120 g. Děkuji, Lenča
Pěstování na balkóně, 10.1.2012
Můžu poprosit, pro kamarádku, obyvatele paneláků o radu, co pěstujete na jižním balkoně (květiny, zeleninu, bylinky). Děkuji, Lenča
Černý rybíz, usychání větví, 6.1.2012
Afrikány mám ráda, ale záhonky mi bohužel neochránily ani před krtkem ani před hryzcem a to jsem měla na každém rohu záhonku jeden . Lenča
Sušení jablek, 6.1.2012
Mám doma sušičku Dorrer (dnes Rommelsbacher), která má časový spínač i termostatické nastavení teplot 20´C, 40´C, 60´C - 3 stupně výkonu 250W / 500W / 750W. Přesto jablka, nakrájená na tenká kolečka nebo měsíčky chvíli namočená v citrónové... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika