|
Příspěvky uživatele - 243.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 25.6.2011 Perfektní diskuze, hodně jsem se tu dozvěděl. Asi si jí budu muset projít ještě jednou a pečlivěji číst. Teď jsem to vazl jenom hopem. Věřím že i jíným lidem to dost pomůže.
Mám nafukovací bazén pro děti o objemu 1100 litrů. Teď tam mám asi půlku.... celý příspěvek > |  | Borůvka - opadává listí, 25.6.2011 Nenamočil, ani mě to nenapadlo. :(Obě borůvky byly při presazování zhruba stejně vlhké. Nemyslím si, že by byly suché. Pokud to byla chyba, ponaučení pro příště... |  |
|  | Borůvka - opadává listí, 23.6.2011 Borůvku jsem nakonec vyndal z květináče - vytáhl jsem pouze původní trs s kořeny, když jsem rostlinu přesazoval. Vůbec se neprokořenila do směsi rašeliny s pilinami, do které jsem obě borůvky po koupi přesadil.
Závěr je dle mého usouzení takový, že... celý příspěvek > |  | Borůvka - opadává listí, 12.6.2011  A ještě jedna fotka. |  | Borůvka - opadává listí, 12.6.2011  Mám prvním rokem borůvky Emblue (opadává listí) a Berkeley (ta je v pořádku). Čím to může být a přežije to nebo bude po ní?
Když jsem je koupil Emblue byla větší a dražš, tedy zřejmě o rok starší rostlinka. Teď už tomu tak není. Ze začátku měla... celý příspěvek > |  | Co je to? TZ4K 10 14, 8.4.2011  Zdravím, je tu někdo, kdo pozná co je to za stroj? A kdyby něko věděl jak se spouští 4x4 a náhon, budu taky rád za info. Jediné co vím, že se tyto 2 funkce nesmí s něčím pouštět dohromady.
Další fota mohu poslat třeba na email. |  | Vyžínač MTD 700 - cívka, 30.1.2010 Potřebuji narychlo radu jestli se dá k tomuto vyžínači bezproblémově sehnat cívka. Mám možnost levného nákupu ale chybí cívka a o vyžínačích ani tomto výrobci nic nevím. Co jiné náhradní díly k MTD - jsou dostupné? Jsem z Hradce Králové |  |
 |
|
|
|