|
Příspěvky uživatele - 209.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za odrůdu 2, 30.9.2010 Dobrý den, trochu OT dotaz - můžete mi někdo říct, jak se vlastně croncelské vyslovuje? Mám ho v sadu a vždycky jsem na rozpacích, když ho mám někomu označit. |  | Přemnožené vosy, 30.8.2010 Na Sedlčansku jsou vosy i monilie. |  |
|  | Slimáci, 30.8.2010 Přidejte si vy i sousedka ještě četbu o vhodnosti kastrace. A to, že kočka (ježek) mléko pije, neznamená, že mu svědčí. |  | Řehtáč soudkovitý?, 24.8.2010 Nevím, jak jste dospěl k tomuto kurióznímu jazykovému patvaru. Ústav pro jazyk česká AV sloveso řechtat nezná. Od slova rachtati by byl rachtáč, nikoli řehtáč. |  | Růže asi zplaněla, 18.8.2010 Ano, Pávův šípek, na který se růže očkují, má sedm lístečků. |  | To je konec, už jsou červivé i broskve, 13.8.2010 Já jsem našla červivé meruňky, taky dva kusy. Poprvé v životě. Na jabloni
je monilioza peckovin. Je to všechno nějak vzhůru nohama, včetně počasí. |  | Hokaido - jak poznám, že je plod ke sklizni, 9.8.2010 Tedy ne že bych byla až takový znalec, hokkaido pěstuji teprve třetím rokem, ale mívají různé barvy, já mám letos zelené, z originál japonských semínek. A zralost jsem vždycky kontrolovala na stopce, ona jakoby zdřevnatí, zežloutne, seschne - nevím,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|