|
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 rajčata jsem před týdnem stříkala Acrobatem.pokud to není plíseň, má cenu vyzkoušet ten Ridomil?Tereza |
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 tak co to sakryš je?nejhorší je, že na konci stonku mi to krááásně kvete a stejně to půjde do kytek.zahradničit opravdu není jednoduché |
 |
|
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 tak já nevím.to, co mají ty okurky, mají i cukety... tak krásně mi rozkvetly a pak buch, květy zhnědly a čau.no nic, zkusím stříknout a uvidíme, v pátek koupím nové sazenice a třeba z toho něco bude |
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010  No a když už jsem u toho focení... tohle jsem jsem našla na listu rajčete(viz obrázek).Před týdnem jsem stříkala Acrobatem... je to taky plíseň?Děkuju moc za radu, Tereza |
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010 takže je to plíseň?(chjo!)já letos přišla k zahrádce, takže v tom ještě neumím chodit... zkusím ten Acrobat a sazenice koupím i tak... díky za rady |
 |
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010  Dobrý den, prosím o radu.Na listech okurek se mi začínají objevovat hnědé suché skvrny, listy postupně usychají, šíří se to. Stonky i květy bělají.Co to je?Přikládám fotografie. Předem děkuji za odpověď. |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 8.6.2010 Přesně, takto se mi rozdvojily snad všechny a taky je mi líto jeden z těch dvou vylomit(a samo nevím, který z nich je "ten hlavní "stonek) |
 |
Slimáci - okolí Říčan, 8.6.2010 Aplikovala jsem Ferramol a opravdu funguje... teď jich každý večer posbírám už jen pár kousků |
 |
Mravenci a mšice, 28.5.2010 Mám je venku.S tím, že mi listy ožírají slimáci, jsem se smířila, ale ještě navíc mšice?Díky za tip |
 |
Mravenci a mšice, 28.5.2010 Dobrý den, je možné, že by mi nosili mravenci mšice na květy okurků?můžete mi prosím poradit, co s tím?děkuji mnohokrát, T. |
 |
|
 |
Okurky - nemoci nebo chladno?, 25.5.2010 není již pozdě na to dát vyklíčit okurky za okno a potom ven?díky |
 |
Zhoustnutí habrů, 30.3.2010 děkuji, a co poradíte na to stříhání toho terminálu mám ho ponechat na potřebnou výsku a pak zastřihávat a nebo mužu stříhat hned a doroste?? |
 |
Zhoustnutí habrů, 30.3.2010 Dobrý den, mám dotaz.
Dnes jsem zakoupil habr vysoký 30-50cm chci se zeptat u toho stříhání, chci habrový plot cca 1m vysoký jestli mám stříhat i hlavní výhon (terminál).
A další dotaz někde jsem četl když zastřihnu větvičku jestli ji mám zatřít... celý příspěvek > |
 |
Oblouková pila, 15.1.2010 Fiskars má super rámové pilky 21" a 24", mám tu 24", protože udržuji přes 30 stromů a nedám na ní dopustit. Taky jsem se zajímal o nůžky a dobrou pomůcku jsem našel v tomhle článku. Je to jednoduchý přehled a pomůže se člověku zorientovat. |
 |
Stromy pomlácené kroupami, 7.8.2009 Dobrý den, děkuji moc za rady. Přihnojila jsem síranem draselným (29.8.2009), rozpustila ve vodě a zálivkou (máme drenážní trubky ke kořenům každého stromku), v množství 30g ke každému stromku. Myslíte, že bych měla ještě na podzim (září-říjen)... celý příspěvek > |
 |