Příspěvky uživatele - 240.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodopád k jezírku, 20.8.2009
zdravim nevim jestli vam poradim mam jezirko velke asi 3x5m a tento rok jsem si vybudoval asi 6m potok ktery jsem udelal tak ze jsem si vykopal priblizny tvar udelal jsem asi 15cm zuby tak aby voda mela nejaky spad na to jsem si koupl jezirkovou... celý příspěvek >
Propojení jezírek, 19.8.2009
muj nazor je takovy jestli budete mit u toho maleho jezirka vodopad nebo nejaky potok nemusite mit zadnou filtraci.(mam jezirko a tento rok jsem si vybudoval potok a od te doby mam jezirko ciste akorat kupuju pripravek proti rasam)lepsi by to chtelo... celý příspěvek >
Parametry geotextílie a fólie, 4.8.2009
zdravim geotextilii je mnoho druhu ja jsem ji taky kupoval ve stavebninach a meli tam 6drubu geotextilii tak ja jsem si koupil tu nejhrubci a metr me stal 40kc.
Filtrace, čerpadlo atd, 4.8.2009
Zdravim ta hloubka nemusi byt tak velka mam doma uz 3 rokem jezirko a mam ho hluboke 90cm a dlouhe asi 4m a za tu dobu se mi nestratila zadna ryba tak myslim ze takova hloubka je zbytecna.takovy je muj nazor.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 19.7.2009
Jestli to není náhodou tím, že opravdu sloupovité jsou prozatím jen jabloně. Ostatně i zmíňovaný fytos má v nabídce jen jabloně. Nebo si snad myslíte, že by si nechal takový byznys ujít? Ceny u balerín - jabloní, jsou dost přepálené.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika