Příspěvky uživatele - 79.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Banánovník - jak přesadit odnože, 20.4.2009
Dobrý den, nedávno jsem rozmnožovala můj banánovník, protože ho kolegyně chtěly, a ujmuly se mi všechny odnože, dokonce i ty s jedním či dvěma lístky. Celkem 15ks (banánovník mi množí jak prdlej.. je to 2 týdny a už má zase 4 odnože). Banánovník... celý příspěvek >
Tyrolské muškáty, 17.4.2009
Zdravím, nejsem zrovna odbornice, s muškáty jsem začala dva roky zpět - první rok šly na okno až po zmrzlejch, cca polovina května - a byly pěkné, loni jsem byla nedočkavá, vyndala je někdy touto dobou - a noční a hlavně ranní mrazíky jim daly... celý příspěvek >
Jak množit Juku?, 14.4.2009
Trochu bych upřesnila dotaz.. juku nechci zkrátit - je pěkná, ale dělá spoustu výrostků od středu kmene. Jednou jsem ten výrostek uřízla a dala do vody, jenže to byla blbost, uhnila. Příště zkusím do stimulátoru a do hlíny. Má s tím někdo zkušenost?... celý příspěvek >
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 10.4.2009
Dobrý den, akébie pětičetná vyžaduje slunnou polohu. Já mám bohužel pouze stín. Má někdo nějaké zkušenosti s pěstováním popínavky pod střechou a v truhlíku? Či myslíte, že by se té akébii dařilo? Děkuji
Akébie pětičetná - co a jak?, 10.4.2009
Krásný den přeji, Kopíruji z předchozího dotazu: Rozhodli jsme se, že vyzkoušíme Akébii pětičetnou. Můžete mi tedy někdo poradit s pěstováním? Jaké koupit rostlinky, jak velké by měly být, do jaké zeminy rostlinky zasadit, jak často zalévat, hnojit... celý příspěvek >
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 8.4.2009
Zdravím opět po době. Rozhodli jsme se, že vyzkoušíme AKÉBII PĚTIČETNOU. Můžete mi tedy někdo poradit s pěstováním? Kde koupit vhodné rostlinky, jak velké by měly být, do jaké zeminy rostlinky zasadit, jak často zalévat, hnojit a čím, zda teď ještě... celý příspěvek >
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 31.3.2009
Děkuji za rady,  ještě to doma prokonzultujeme :) Co by se komu líbilo. přísavník vypouštím, právě že u zdi je plot - jako opora již udělaný, myšlenka mít tam popínavku je již pár let stará :)
Jaká popínavka do truhlíku pod střechu? Bez slunce, 30.3.2009
Děkuji, našla jsem si již jak podražec, tak hortenzii. Které s nich si myslíte by se v těchto podmínkách dařilo lépe? A zdá se mi, že ta hortenizie jde hodně do šířky.. Raději bych užší.. Co myslíte? Mimochodem děkuji moc za pomoc.. jsem zahradník... celý příspěvek >
To ne.. jsou to tak.. 3-4m na délku? Nedokážu to odhadnout.. Ale truhlíků by bylo vedle sebe víc.. Chtěla jsem se podívat na nějaké fotky hortenizie, ale zatím mi to našlo jen keříčky.. Je to nějaký speciální druh? U Starkla jsem podobné také... celý příspěvek >
Jak velký? Myslela jsem obyčejný.. na muškáty.. ale tušila jsem že to nebude dostačující.. ani kdyby se pravidelně hnojilo?:) Není tam extra prostoru.. pak snad jedině nějaký "vyrobit" na míru..
Dobrý den, máme chalupu do L, takže v tom rohu je udělaná pergola, tzn 2 stěny jsou zeď domu, a 2 stěny jsou mírně otevřené do zahry. Pergola je celá zastřešená. U jedné zdi domu je pak plot (takový ten drobný, původně se po něm měla pnout nějaká... celý příspěvek >
Kokosová palma, 30.3.2009
Já se asi nepřesně vyjádřila.. nejen kokos se nezvětšuje, nezmenšuje.. ale i kokosovník.. vyroste list - uschne list.. dejme tomu, že mohl vyrůst o půl metru max.. za ty leta.. :) Světlo poměrně má - stojí u topení, topení je pod větším oknem, okno... celý příspěvek >
Jak množit Juku?, 27.3.2009
Dobrý den, Jelikož nám juky udělaly nové výrostky, které se už ale k rostlině nehodí, říkali jsme si, že bychom je namnožili.. Jeden jsem ustřihla a dala obyčejně do skleničky s vodou.. už je v ní 14 dní, stále roste.. ale byl to jen pokus..... celý příspěvek >
Kokosová palma, 27.3.2009
Zdravím, celý článek jsem nepřečetla, jen začátek, takže nevím, jestli to zde již někdo neříkal, ale asi máme atypický kokosovník. Mamka ho "pěstuje" již přes 7let, možná déle (to to letí), kokos nebyl nikdy měkký a je tvrdý pořád,... celý příspěvek >
Juka - pomoc s pěstováním, 25.3.2009
Je zajímavé, že najednou nevidím odpovědi na můj dotaz! Neví někdo, čím to je?? Včera večer jsem si všimla, že mi někdo odpověděl, a najednou vidím opět jen svůj dotaz.. mimochodem ty mapky a tečky - jsou tmavě hnědé s žlutým okrajem a den ode dne se... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika