Příspěvky uživatele - 255.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je s angreštem?, 23.6.2011
Děkuji za odpovědi a za osvětu
Co je s angreštem?, 23.6.2011 Obsahuje fotku
Tady je ten Pax, který je sazený stejně jako tan Bílý nádherný:
Ještě další foto:
Zdravím zahrádkáře a prosím o radu, mám angrešt sazené na podzim 2009 a na foto uvidíte, jak strádá - větvičky slaboučké nerostou, plody obalené takovou plstí, to jsou i konce větviček. Je to odrůda Bílý nádherný, ničím jsem nestříkala, ale vidím, že... celý příspěvek >
Co místo meruňky?, 16.5.2011
Díky za info, projela jsem diskusi k monilioze a jako zahradnice začátečník koukám jak puk , že není jednoduché cokoliv vypěstovat. Chtěla jsem meruňku ošetřim jarním postřikem a v zahradnickém obchodě mi bylo řečeno, že meruňku nemám stříkat, s tím... celý příspěvek >
Co místo meruňky?, 16.5.2011 Obsahuje fotku
Díky za reakaci, na zahradě nám řádí hryzci nebo nějaká podobná havěť, možná se dostali až ke kořenům. Taky máme v trávníku houby, tak nevím. Zkusím dát meruňku na podzim novou a uvidím, ještě jednu šanci jí dám (ale asi s pletivem, že). A co ta... celý příspěvek >
Co místo meruňky?, 16.5.2011
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám meruňku zasazenou na podzim 2009, loni rostla, ale letos chřadne a lístečky nerostou a větvičky usychají. Vykopu ji a na podzim bych chtěla dát radši něco jiného, ale taky peckovinu broskvoň. Nemám moc místa,... celý příspěvek >
Úroda na novém stromku, 25.7.2010
Hezky řečeno :-) Děkuji
Co s tím?, 21.7.2010
Lído, děkuji za radu. Je to přesně jak říkáte. Písčitá zem na celém pozemku. Jediné, co můžu tedy udělat je vykopat keř, koupit rašelinu a zasadit znovu a dát mulč, jak radíte. Snad to bude lepší. Alice
Úroda na novém stromku, 20.7.2010
Na podzim jsem zasadila tři jabloně a na dvou z nich už mám pěkná jablíčka.(Na jednom jen jedno). Mou radost zkazila rada, že jsem měla plody ulámat. Stromky budu pěstovat do stěny a některé větvičky stříhat, takže snaha o bujném růstu by byla... celý příspěvek >
Co s tím?, 20.7.2010
Prosím, poraďte mi co se šeříkem na jaře zasazený, listy vyrašili jen na konečcích větviček a dál se nerozjel. Ty lístečky jsou jak bez života, ale nežloutnou ani nepadají. Větvičky jsou jinak holé a pupeny suché, ale vyloupnout nejdou. Mám větvičky... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika