Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 6.9.2010
Dobrý den, sázím narcisy, tulipány, hyacinty do truhlíků každý rok, terakotové truhlíky obaluji pytlovinou a každé jaro je to nádhera. Dávám klasickou zem pro květiny, které koupíte kdekoliv v zahradnictví či hobby marketu. V nádobách se nesmí... celý příspěvek >
Kana dosna, 6.9.2010
Dobrý den, já ji pěstuji stejně v nádobách jako v zemi. Začátkem dubna zasadím do země do truhlíků a nechám v chladnějším prostředí, ale na světle na schodišti v domě. Až vyraší měla by se až po zmrzlích sázet kam chcete nebo už ponechat v nádobách.... celý příspěvek >
Begonie a květináče, 6.9.2010
Dobrý den Dano, před lety jsem tento problem také řešila. Abych nebyla vždycky při vylomení "smutná", začala jsem pěstovat begonie převislé. Hnojím je také Kristalonem a mám je v terakotových truhlících na oknech. Kupodivu ani při letošních... celý příspěvek >
Výsadba cibulí z loňského jara, 3.9.2010
Dobrý den, já cibule nevyndavám. Choulostivější jsou jen tulipány, ale po té co je sázím do košíčků (beru to jako ochranu proti hryzcům),  tak mi vykvétají každý rok. Je pravda, že jich mám takové množství, že možné menší úbytky ani nepoznám... celý příspěvek >
Živý plot z tújí, 31.8.2010
Dobrý den, sázím léta tůje na vzdálenost 70-80 cm a udělají vždy krásný živý plot. Jen nesmíte prošvihnout stříhání, protože pak je plot moc široký a hůř se udržuje (tedy je to pracnější). Takže ta Vaše vzdálenost mi připadá hrozně malá, stromky... celý příspěvek >
Verbena, 19.8.2010
Dobrý den Jano, nejsem odborník, ale podle mé zkušenosti je třeba, aby do truhlíků moc nepršelo (nevím kde máte kytičky umístěné). Marcela
Růže z jericha, 5.8.2010
Dobrý den, ano je pravda, že každý zimolez je na mšice náchylný jinak. Máme několik druhů (osázené zábradlí cca 10 m a plot cca 15 m), některé mají už zárodky květů sežrané od mšic a některé krásně kvetou. Květy jsou nádherné bohaté, některé jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika