Příspěvky uživatele - 35.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vylezly mi cibulky ze země, 21.2.2011
Dobrý den, u nás (Praha) bylo dnes -8.C, mám též vylezlé narcisky, crocusy, tulipány, hyacinty a budu doufat, že je mráz nespálí. Je to tak ale každý rok a vždy mi všechno krásně kvete. Marcela
Zná někdo rostlinu?, 17.2.2011
Primula auricula - prvosenka lysá. Mám několik odstínů od světle okrové, žluté, starorůžové až po temně fialovou. Rostou a kvetou všechny pěkně, jak říkáte množí se jak plevel.
Existuje kvetoucí popínavka do stínu?, 16.2.2011
Tak hortenzie, ta není těsně u zdi, dá se samozřejmě vyvázat, ale... Zimolezy se dají též uchytit, ale hezčí jsou když rostou trošku volněji. Vzhledem k tomu, že máme zahradu velikou, úsporu prostoru neřeším. Bohužel jiné kvetoucí ve... celý příspěvek >
Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 16.2.2011
Tak to s Vámi nesouhlasím. Weigelií mám několik a nevymrznou (nebo ještě mi nevymrzly). Budleja-komule když vymrzne, tak jí ostříhám až dole (cca 10 -15 cm nad zemí) a opět obrazí a vyroste během sezony i do několika metrové výšky! Vloni se mi to... celý příspěvek >
Existuje kvetoucí popínavka do stínu?, 16.2.2011
Dobrý den, ve stínu mám popínavou hortenzii (Hydrangea petiolaris), během letních měsíců zajímavě bíle kvete.. Pravotočivý zimolez nádherně voní. Velký výběr je mezi zimolezy (Lonicera caprifolium, L.x americana a další), kde najdete spoustu druhů... celý příspěvek >
Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 16.2.2011
Tak to máte pravdu, je to "obyčejný", ale dlouho a krásně kvetoucí keř obalený motýly. Máme velkou anglickou zahradu a tam se hodí. Jak už jsem psala, záleží na Vašem vkusu. A co třeba tulipánovník, ten léty ale vyrůstá v poměrně... celý příspěvek >
Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 15.2.2011
Dobrý den, záleží co se Vám samozřejmě bude líbit. Na pěstování jsou velmi nenáročné weigelie - je mnoho druhů co se týče vzrůstu, barvy květů a krásně kvetou. Někdy dokonce dvakrát za rok. Nádherně kvete komule (budleja, šeříkovec) - též je veliké... celý příspěvek >
Péče o hyacint po odkvětu a další zasazení na podzim, 14.2.2011
Jakmile hyacinty odkvetou (myslím přesně ty rychlené zimní o kterých píšete), přestanu je zalívat a čekám až listy uschnou, sežloutnou. Cibule pak po rozmrznutí zasadím do zahrady, kde opět znovu vyrostou. Někdy mě překvapí a kvetou v srpnu nebo... celý příspěvek >
Tuje Smaragd, 11.2.2011
Vzrostlé thuje s kořenovým balem ne kontejnerové cca 150 cm vysoké jsme koupili již několikrát v zahradnictví Chládek a všechny se též krásně chytly.
Péče o hyacint po odkvětu a další zasazení na podzim, 11.2.2011
Dělám to samé. Některé hyacinty mi díky tomu vykvetou v srpnu nebo září.
Bezudrzbovy svah, 9.2.2011
Dobrý den, na fotce není vidět, jak moc je svah prudký. Máme poměrně velkou zahradu v terénu a osázení různé. Některé svahy jsou osázené kapradím, rododendrony, azalkami, bohyškami, hortenziemi, weigeliemi, rozchodníky - je to vlastně téměř... celý příspěvek >
Begonie, 8.2.2011
Určitě jsou krásnější, ale mohu je mít jen na dvou místech okolo domu, aby na ně nepražilo slunce. Také pravidelně dokupuji, jednak mi vždy něco odejde a pak objevím v zahradnictví určitě nějaké, které ještě nemám...
Co je to za rostlinu?, 8.2.2011
Dle mojí zkušenosti lze z buxusu vypěstovat i vzrostlejší pěkný, hustý živý plot, ale je to opravdu na léta. Máme buxusový plot vysoký cca 130 cm, ale je to za 14 let. A opravdu je potřeba pravidelně zastřihovat. Marcela
Begonie, 7.2.2011
Musím se přiznat, že i mě příspěvek donutil jít se podívat na uložené begonie, jiřiny, canny atd., ale jsou ještě všechny ještě v zimním spánku. Marcela
Jaký je rozdíl mezi jeřabinou jedlou a nejedlou?, 4.2.2011
Tak my máme na zahradě jeřáb černý - jedlý. Plody jsou černé, uvnitř vypadají barevně jako borůvky, chuti trpké. Používám je v létě na ozdobu zmrzlinových pohárů a dezertů, dřív jsem dělala i zavařeniny, teď je ale v obchodech takový výběr, že jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika