|
Příspěvky uživatele - 250.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pripojeni solarniho ohrevu, 10.7.2011 Dobrý den, můžu se zeptat jaké konkrétně tepelné čidlo používáte?? Děkuji... |  | Zakopání potrubí od soláru a filtrace, 22.6.2011 Tedy po sezóně vytáhnout... oprava |  |
|  | Zakopání potrubí od soláru a filtrace, 22.6.2011 Mohu se zeptat jak řešíte schování potrubí od bazénu k filtraci a ještě třeba k solárnímu panelu? U mě je nejdelší vzdálenost asi 5m a jelikož to nechci nechat válet na trávníku, plánuji schování tak 10cm pod zem. Jenže mi bylo doporučeno, abych... celý příspěvek > |  | Budka na pískovou filtraci, 10.6.2011 Můžete se podělit o zkušenost, jak máte uloženou u bazénu klasickou pískovou filtraci? - jestli volně, nebo pod nějakým přístřeškem apod... Zatím ji přikrývám igelitem, ale chci na to něco udělat. Problém je, že ovládání filtrace je ta páka úplně... celý příspěvek > |  | Chlorové tablety, 10.6.2011 Asi blbej dotaz: dáváte ty stabilizační chlorové tablety do skimmeru, nebo do plováku? V návodu na tablety je uvedeno, že do skimmeru se nemají dávat. Ale když mám většinu dne na hladině solární plachtu, tak mi to přijde lepší řešení, než do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|