|
Příspěvky uživatele - 147.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic, 2.1.2011 Taky se připojím se svojí dobrou zkušeností s touto firmou. Ještě nikdy jsem se nesetkala s tak pečlivým a dokonale promyšleným balením. Jen díky tomu přežila loňská zásilka od nich, ačkoli na poště prošla nejspíš zemětřesením, baly byly vysypané a... celý příspěvek > |  | Pomoc s identifikací rostlin, 30.12.2010 Třtina křovištní, řekla bych. Hanča |  |
|  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 26.12.2010 opravdu nekonecnej pribeh o oktanovem cisle, nema cenu diskutovat jedina relevantni diskuze je o kvalite kupovaneho produktu a ta je desna v tomto state |  | 100 oktanový benzín do pily a křovináku, 24.12.2010 Oktanové číslo – vyjadřuje odolnost paliva proti samozápalu (detonaci, tzv. „klepání“) při kompresi ve válci spalovacího motoru.
Udává procentuální obsah izooktanu ve směsy z heptanem, která se chová stejně jako zkoumané... celý příspěvek > |  | Vodnice, 17.12.2010 To je pořád ještě ten lepší případ, vám ji sežrali aspoň hned a byl pokoj. Já jsem loni pěstovala vodnici celou sezónu a až při sklizni jsem zjistila, že hnusní rezaví slimáci si vybudovali uvnitř celé vykousané jeskyně, všichni byli uvnitř a to, co... celý příspěvek > |  | Pěstuje někdo , 12.12.2010 Drchnička velkokvětá - Anagalis monelii je balkonovka. Hanča |  | Identifikace rostlin, 12.12.2010 1) mléčivec horský
5) kýchavice bílá Lobelova
4) nevím, možná plody nějakého plaménku
Hanča |  | Hnojenie liesky, 12.12.2010 Dá se líska nějak před těmi škůdci uchránit, nebo ten minulý čas - "pěstoval" - je právě proto, že nedá? Veverky jsou velmi rychlé, jeden víkend jsou keře obsypane, druhý víkend ani oříšek, ale fakt ani jeden . Hanča |  | Co je to za rostlinku a jaká hlína jí svědčí?, 15.11.2010 Je to zelenec Chlorophytum comosum, naprosto nenáročná kytka. Stačí jí úplně běžná zemina a jinak snese skoro úplně všechno, pokud ji zrovna nenecháte uschnout nebo zmrznout. Hanča |  | Zázraky v zahradě, 12.11.2010 Největší zázrak je, když se napíše "vykvetla tu kvítka" místo "čím to mám postříkat, aby se to zničilo". Díky . Hanča |  |
|  | Žere hryzec i maliník?, 28.10.2010 Třeba to dobře dopadne. Hryzců máme taky plnou zahradu, zničí, na co přijdou, ale malin si zatím nikdy nevšímali. Hanča |  | Co jsem si to zasadil?, 9.10.2010 Křídlatka. Invazní rostlina. Hanča |  | Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 8.10.2010 To se máte, že vám nežerou rudbekie, ty moje jim chutnají, ne sice listy, ale zato květy . Na záhoně při pohledu zdálky vypadají krásně, ale do vázy není co vybrat. Hanča |  | Neznámý listnáč, 7.10.2010 Pouze hádám: javor ginnala (Acer ginnala). Hanča |  | Neznámé semenáčky, 7.10.2010 Řekla bych, že je to nějaká dorstenie. Hanča |  |
 |
|
|
|