|
Příspěvky uživatele - 250.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to Juka?, 22.6.2011  Dobrý den,
všem děkuji za odpovědi.Juku kvetoucí mám také.Loni jsme ju po odkvětu hodně zmladili a takhle letos kvetla.Tu druhou, ta nekvete.Jen ji seřezávám po zimě spodní listy, protože jsou suché, na fotu je jak znovu obrazila.Dle obrázku bych... celý příspěvek > |  | Je to Juka? , 18.6.2011  opravuji obrázek |  |
|  | Je to Juka? , 18.6.2011  O jakou rostlinu se jedná? Má něco společného s jukou?
Děkuji za odpovědˇJarmila |  | Název trávy, 18.6.2011  Dostala jsem trávu, ale nevíme název.Za odpověd´děkuji Jarmila |  | Co to je?, 18.6.2011  Něco se mě tu uchytlo a neví co to je.Za odpověd´děkuji Jarmila |  | Názvy rostlin, 18.6.2011  Prosím, jak se jmenují rostliny na obrázku?
Za odpovědˇ děkuji Jarmila |  | Název, 14.6.2011  Jedná se o bodlák?
Zaodpovědˇděkuji. Jarmila |  | Co to je?, 14.6.2011  Prosím, jak se jmenuje?
Za odpověd´děkuji. Jarmila |  | Co je to za rostlinu?, 12.6.2011 Děkuji za odpovědˇ. |  | Co je to za rostlinu?, 11.6.2011  Prosím co je to za rostlinu? |  |
|  |
|
|
|