Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 28.6.2013
Po drátku jsou rajčata jedovatá víc než po postřku mědí.
Pytle na rajčatech, 27.6.2013
Vyzkoušeno, chytnou plíseň.
Palma z Chorvatska, 27.6.2013
Určitě vydrží i mrazík. Ale opatrně se sluncem. Nejdřív bych ji dal někam po strom aklimatizovat.
Obaleč švestkový - 1. generace, 26.6.2013
My jsme /HK/ na 89%. Je to brzo, ale zase bylo vedro, tak se to urychlilo. Líhnou se za 8 dní, a ono to tak nějak zase vyjde. V HK jsem ošetřoval obvykle kolem 10. 7.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.6.2013
Třeba si nenechali prodloužit regisraci a odejdou z našeho trhu s tímto přípravkem. Třeba jsme moc levný trh a nevyplatí se jim to, nebo je to překonaná látka...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.6.2013
Mám vypozorováno, že se teplotní modely o pár dní předcházejí ve srovnání s lapákem. Modelové výpočty by se měly, pokud to je možné, porovnat s jinou metodou /lapák, sledování kladení a líhnutí v sadu/. To sledování jsem zkoušel, ale nic jsem... celý příspěvek >
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 25.6.2013
Mancozeb musí zaschnout a 4 hodiny nesmí pršet /Dithane, Acrobat, Ridomil GOLD MZ/. Měď musí zaschnout. Na teplotě při postřiku až tak nezáleží.
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 25.6.2013
Ono spíš záleží na délce ovlhčení listů. Třeba u révy je optimální teplota pro infekci peronosporou 12°C! Sporulace probíhá ve vodě během i jedné noci. Ostatní plodiny na tom budou podobně. Kdo neprovedl postři před deštěm, měl by stříkat... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 25.6.2013
Dnes obaleč žádný, v HK je po první vlně...
Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 24.6.2013
Já jsem včera za sucha stříknul rajčata Ridomilem a taky cibuli a révu.
Třešňové sady, 21.6.2013
A Těchlovice...
Jahody Elsanta, 21.6.2013
Z hypersuperkrámů v sadbovačích raději ne. Je to bída. Objednat z jahodárny.
Co je s třešněma II?, 21.6.2013
HK, odrůda Stella. Bude jich trošku méně než minulý rok, ale skoro tím lépe.
Malinkaté mušky, 21.6.2013
Máte pravdu, já jsem to chtěl zjednodušit. Měl by zabírat CHESS, NINJA. Ségra měla molici ve fóliáku a odtud se masově rozšířila ven na rostliny kolem vchodu /kytky, plevele atd./. Pak se ochladilo a venku zmizela. Zkoušeli jsme Cymbush. Nefungoval.... celý příspěvek >
Malinkaté mušky, 21.6.2013
Je to molice. Mám to na zelí taky. Je to spíš škůdce skleníkový, ale vedra jí pomohla, aby byla i venku. Nic s tím nedělám. Má se ochladit.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika