Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň révy 2013, 19.9.2013
Hrozny jsou takhle velké letos. Vyberu jiné listy a vyfotím.
Co to roste na zahradě?, 19.9.2013
Já bych řekl, že hortenzie a astra.
Sklizeň révy 2013, 19.9.2013
Vyfotím. Ale, je to už pár let, v Droždíně Dornfelder asi neměli. Dnes jsem se koukal do nabídky Droždína a zaujalo mně NERO. Podoba tady je.
Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 17.9.2013
Praskají, ale ne zase moc. Půjdou do kečupu. Spíš nedozrají,  je znát těch 14 dní, co byla v červnu zima. Kdyby bylo 1. září, tak v pohodě.
Odpleveleni zahrady - herbicid?, 6.9.2013
Já používám Stomp, téměř do veškeré zeleniny, kytek, révy... U nás je jen ve velkém balení. Dá se sehnat na Slovensku.
Dobrý rok pro Stanley, 6.9.2013
Letos jich je trochu méně, než minulý rok. Hodně trpí moniliózou, tak jsem je stříknul Horizonem. A zatím jsou ještě tvrdé, nezralé.
Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 4.9.2013
Nezoufejte. Pro "ekobiozemědělství"  je povolen určitý počet postřiků mědí /množství mědi na plochu a rok/. Takže Kuprikol, Champion atd. Musí se ale použít hlavně preventivně a trochu brzdí zrání.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 22.8.2013
Koupil jsem si pěknou knížku od Grady, Účínná ochrana zahradních plodin. Přehledná, jednoduchá, obrázková i celkem aktuální.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 20.8.2013
Zato a další strobiluriny už mají sníženou účinnost /nástup rezistence/. Zásadně by se měly používat v kombinaci s lokálně působícími fungicidy /Dithane, Merpan, Delan..., hotová kombinace je Flint plus/ a i jinými, s odlišným mechanismem /Topas,... celý příspěvek >
Je to ta pravá léčivá Aloe?, 20.8.2013
To je agave.
Choroba na jednoletém výhonu, 7.8.2013
Peronospora
Vinič v 763 mn.m, 7.8.2013
Réva může mít kořeny metry hluboko. Vodu si najde.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.7.2013
Tak dnes 6. Podle AMS-SET se blíží kladení. Viděl bych to na někdy začátkem příštího týdne Mospilanem, Calypsem.  Reldanem trošku později. Horko taky nedělá postřikům dobře.
Řapíkatý celer, 26.7.2013
Vypěstoval jsem ho ze semínek ve výsevovém substrátu. Pěstuju venku, jen na začátku vegetace dám Cererit dle návodu, zalévám. Půdu máme velmi kvalitní /černozem na spraši/. Nejvíce ale roste až k podzimu, jako bulvový celer. Sklízel jsem ho... celý příspěvek >
Řapíkatý celer, 26.7.2013
Od kořenů vyrostlo několik dalších rostlinek, takže byl košatý. Byl hodně světlezelený, samobělící. Odrůdu neznám a foto nemám, je sněděný a rozdaný. Rostlina měla dole 15, 20 cm průměr.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika