|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň révy 2013, 19.9.2013 Hrozny jsou takhle velké letos. Vyberu jiné listy a vyfotím. |  | Co to roste na zahradě?, 19.9.2013 Já bych řekl, že hortenzie a astra. |  |
|  | Sklizeň révy 2013, 19.9.2013 Vyfotím. Ale, je to už pár let, v Droždíně Dornfelder asi neměli. Dnes jsem se koukal do nabídky Droždína a zaujalo mně NERO. Podoba tady je. |  | Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 17.9.2013 Praskají, ale ne zase moc. Půjdou do kečupu. Spíš nedozrají, je znát těch 14 dní, co byla v červnu zima. Kdyby bylo 1. září, tak v pohodě. |  | Odpleveleni zahrady - herbicid?, 6.9.2013 Já používám Stomp, téměř do veškeré zeleniny, kytek, révy... U nás je jen ve velkém balení. Dá se sehnat na Slovensku.
|  | Dobrý rok pro Stanley, 6.9.2013 Letos jich je trochu méně, než minulý rok. Hodně trpí moniliózou, tak jsem je stříknul Horizonem. A zatím jsou ještě tvrdé, nezralé. |  | Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 4.9.2013 Nezoufejte. Pro "ekobiozemědělství" je povolen určitý počet postřiků mědí /množství mědi na plochu a rok/. Takže Kuprikol, Champion atd. Musí se ale použít hlavně preventivně a trochu brzdí zrání. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 22.8.2013 Koupil jsem si pěknou knížku od Grady, Účínná ochrana zahradních plodin. Přehledná, jednoduchá, obrázková i celkem aktuální. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 20.8.2013 Zato a další strobiluriny už mají sníženou účinnost /nástup rezistence/. Zásadně by se měly používat v kombinaci s lokálně působícími fungicidy /Dithane, Merpan, Delan..., hotová kombinace je Flint plus/ a i jinými, s odlišným mechanismem /Topas,... celý příspěvek > |  | Je to ta pravá léčivá Aloe?, 20.8.2013 To je agave. |  |
|  | Choroba na jednoletém výhonu, 7.8.2013 Peronospora |  | Vinič v 763 mn.m, 7.8.2013 Réva může mít kořeny metry hluboko. Vodu si najde. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.7.2013 Tak dnes 6. Podle AMS-SET se blíží kladení. Viděl bych to na někdy začátkem příštího týdne Mospilanem, Calypsem. Reldanem trošku později. Horko taky nedělá postřikům dobře. |  | Řapíkatý celer, 26.7.2013 Vypěstoval jsem ho ze semínek ve výsevovém substrátu. Pěstuju venku, jen na začátku vegetace dám Cererit dle návodu, zalévám. Půdu máme velmi kvalitní /černozem na spraši/. Nejvíce ale roste až k podzimu, jako bulvový celer. Sklízel jsem ho... celý příspěvek > |  | Řapíkatý celer, 26.7.2013 Od kořenů vyrostlo několik dalších rostlinek, takže byl košatý. Byl hodně světlezelený, samobělící. Odrůdu neznám a foto nemám, je sněděný a rozdaný. Rostlina měla dole 15, 20 cm průměr. |  |
 |
|
|
|