|
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 18.2.2014 Vznesl jsem dotaz výrobci, jak to tedy se sviluškami a roztoči obecně je. |
 |
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.2.2014 Nebo jsou ze španělských Kanárských ostrovů. Tam se trhají nedozrálé, protože se vezou lodí hodně dlouho. Nejsou nic moc. Pěstují je pod řídkou pytlovinou. |
 |
|
 |
Postriky, 11.2.2014 Nemám. Přípravky jsou, ale o účinnosti se dá pochybovat. Jsou drahé a i biozemědělec samozřelmě sáhne raději po mědi, síře atd. |
 |
Lze již začít s průřezem?, 7.2.2014 Už mám hotovo. |
 |
Kdy plánujete letos stříhat víno?, 6.2.2014 Je to rozmazané, puklice? |
 |
Vnitřní hniloba jablek, 4.2.2014 Spíš nedostatek vápníku a bóru. Jádřincová hniloba je spíš kolem jádřince a je houbového původu. |
 |
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014 Mně klíčí v želvinci od jara do podzimu. Jen tak v trávě. |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 29.1.2014 Dithane je na strupovitost jabloně, ale jen za vegetace. Samotné se spíš nepoužívá. Je vhodné do kombinací třeba se strobiluriny nebo azoly. Obecně zimním postřikem čímkoli strupovitost omezíte jen nepatrně. Na rajčata Dithane ano, ale jsou lepší... celý příspěvek > |
 |
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 28.1.2014 Vadit to určitě nebude. |
 |
Moje nové tekvice 2014, 23.1.2014 Ovšem největší lahůdkou byl kompot s ananasovou trestí. Řemeslníci jich pár stoletých našli u nás ve sklepě a vzali si je spolu s jinými na vykvašení a vypálení. |
 |
|
 |
Autento, 21.1.2014 Zadejte si do googlu apple autento. |
 |
Teplota pri paprikách, 21.1.2014 Myslím, že noční teplota je v pořádku. Denní by mohla být vyšší, ale já své sadbě taky moc netopím a později víc větrám, i v noci (místnost je trochu temperovaná). Den se prodlužuje a sluníčka bude víc. Důležitá je vyšší teplota při klíčení. |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 21.1.2014 No jo Tulameen... Musel jsem se podívat, jak vypadá vlnovník na malinách, já vostuda. Takže, něco takovéno tam občas mám, ale může to být i viróza. Určitě neodumírá vrchol, ani se nevětví. Mně jde hlavně o hálčivce révového a na něj je z... celý příspěvek > |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 21.1.2014 A je Masai i na hálčivce a vlnovníka révového??? |
 |
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 9.1.2014 Já zimní postřik nedělám. Proti nejdůležitějším škůdcům a chorobám jádrovin /pilatka, obaleč, padlí, strupovitist/ téměř nefunguje. Vlastní ochrana se provádí za vegetace |
 |