|
Ogata Crystal Bio, 18.11.2010 ...test by mal byt urobeny za standardnych a zjednodusenych, ale co najpresnejsie definovanych podmienok a to tak, aby sa dal lahko zopakovat s vysokou sancou ziskania rovnakeho alebo velmi podobneho vysledku. Mali by v jednom case... celý příspěvek > |
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010 Na plochu 1 ha existje aj vretenovka atco ROYALE 30E I/C, a dokonca ma aj sedak, i ked sa moze aj kocarkovat. Nie je to traktor. Na stranke vyrobca je aj test video, kde porovnavaju pracu tohoto stroja s traktorkom... |
 |
|
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010 ...čiže na 3 ha pol tucta robotov. Asi by dali aj zlavu na taký nákup. Možno by sa dal do nich naprogramovať nejaký skupinový soft. Ak existuje Windows groups, možno existuje aj Lawn mower robotic groups,...azda aj shareware, alebo zadara pre takého... celý příspěvek > |
 |
Vzduchovač, 12.11.2010 stretol som sa s nazorom, ze vzduchovanim sa da zbavit amoniaku vo vode....ak nie je prilis nizke pH. Ze to moze byt dost ucinne do isteho stupna. Ma niekto skusenosti? |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010 Dakujem. |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010 Pan Vyslouzil, niekde ste pisali, ze pouzivate rozpustne hnojivo na hnojenie stromov (do hadic). Ake to je hnojivo? Nejake profi rozpustne kombinovane? |
 |
Květináč z ytongu, 12.11.2010 Uz som to pisal vyssie, ze povrchova uprava by mohla pomoct. itong ma super vyhodu. Perfektna opracovatelnost. Videl som na nete sochu budhu do zahrady samozrejme po uprave vrchnou farbou. |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 12.11.2010 ..ziviny sa ukladaju v zivej hmote a hlavne v korenoch. Viem, ked som prerabal jazierko len po 2 rokoch strkovej pobreznej zony s rastlinami, co som mal v strrku v pobreznej zone. Chaba rastlinka nad vodnou hladinou a desiatky kg korenov s kamenmi,... celý příspěvek > |
 |
Slunečnice pestrá, 11.11.2010 Ja som kupil slnecnice v baumaxe alebo v hornbachu (uz presne neviem) v BA. Predpokladam, ze mate sancu aj v CR v tychto marketoch. Su to fajn ryby, ze sa nedaju chytit macke. Mavaju pravidelne male rybky ale tie v krizovych obdobiach padnu za... celý příspěvek > |
 |
Sadíte už česnek?, 8.11.2010 Vcera siel do zeme a dnes prsi... Nevadi, hadam to len nastartuje klicenie a nie plesnivenie. Urobil som pokus, kedze mame toho dost malo, nebolo to ani vela roboty. Podhodil som ho a zakryl zarobenou pieskovou zeminou....nech ma chlapec drenaz! |
 |
|
 |
Moření česneku přípravkem Merpan, 8.11.2010 Po zaciatku klicenia uvolnuje cesnak nejake latky proti plesniam. Asi v tom je pes zakopany. Inymi slovami najzranitelnejsi je, ked sa da do zeme, neskor asi menej. |
 |
Ogata Crystal Bio, 5.11.2010 Reťaz je tak silná, ako silný je jej najslabší článok. Tak to môže byť i s testovaním. Ak napríklad chýba dostatok potravy denitrifikačným baktériám, každý substrát bude rovnako dobrý či zlý. Je zaujímavé, že žiaden z výrobcov biofiltrov neodporúča... celý příspěvek > |
 |
Ogata Crystal Bio, 5.11.2010 Ja si myslim, ze test pre odbornika je absolutne bezcenny, teda takato prezentacia testu. Skoda, ... pre lajka aby to kupil toto staci. Urcite cela reklama stala podstatne viac, ako dobre spraveny test aj s doslednou prezentaciou. Pre mna... celý příspěvek > |
 |
Jak na mech na betonu, 5.11.2010 mam taky betonovy schodik do jazierka. Velka cast z neho trci von. V betone su vsadene kamene, ale tie spary z betonu su siroke a vypadaju lepsie ak je na nich mach. Zial, svina beton netaha doseba vodu. Zas som nieco spravil az prilis... celý příspěvek > |
 |
Ogata Crystal Bio, 4.11.2010 sorry jedna voda nalavo chyba |
 |