Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za peckovinu?, 23.7.2010
videl bych to na špendlik ;)
Pěstování nakladaček, 23.7.2010
letošni okurky jsou v pohode je to potřeba pořadne připravit v ramci možností. Ja davam vždy pod okurky rozleželi konsky hnuj a na to hlinu a mam hned hrubek ;) do toho ješe co 14 dni slepičince ředene v pomeru 0,2 litru na konev a postřik ze začatku... celý příspěvek >
Můžu za přímého slunce provést postřik na rajčatech?, 22.7.2010
nápodobne stříkam vždy kdy mam čas at je to rano či poledne nema to vliv jen u nekterych postřiku je duležitá doba vsaku do rostliny např acrobat pusobí jak kontaktně tak i vnitřne tam by to chtelo tak nejak aspon pul hodky aby to bylo na listech ale... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 21.7.2010
Hezke ;)) melounový šlechtitele jak dlouho potřebuje prumerně meloun aby dozral od stadia 1-2 cm do stadia kolem 25-30 cm? když ted ma tech 1-1,5 cm stihne to? a čím to hnojite ja používám zkvašene ředene slepičince...
Jateční váha a stáří, 29.6.2010
Jsem zvedavej kdy a v jake váze porážíte králíky. U nas je to 2,5-2,6 kg a zhruba 3 - 3,5 mesice.
Králíci - očkování, 29.6.2010
davejte granule s kokcidikem a do vody krapet octa aby meli v žaludku občas kyselo aby se kokcidie usmrtili. krmím je granulama, senem a pampeliškama upozornuji jen pampeliškama a krom jednoho nafoukleho kralika kteremu dala moje dcerka listy od... celý příspěvek >
Králíkárna, 29.6.2010
Letos jsem taky delal jen na rychlo zbytou kralikarnu ze všehochuti a domácích "zbytku". Ale na seno jsem udelal přístavek po cele jedne bočni strane a použil jsem obyčejne pozinkovane pletivo aby mohly vybírat seno -napaječky mam kuličkové. Zadni... celý příspěvek >
Jak zvýšit výnosy brambor, 29.6.2010
Zdravím letos jsem dal taky po dlouhe době brambory do země. Loni v lete jsem postříkal proti plevelu asi 80 m2 uležele nikym roky neobdelávane pudy a nasledne ručně zryl. Co vyrostlo jsem opet postříkal Roundup bioaktiv.Na jaře jsem rozhazel... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika