|
Příspěvky uživatele - 68.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011 Ano, byla tam kapička vody a je pravda, že některé ty listy se dotýkaly zdi, mám je dát o trošku dále od zdi? Myslel jsem, že by to mohly mít jako oporu...
Ty, co se dotýkají hlíny mám ostříhat?
Jinak už jsem u některých paprik spodní malé výkony... celý příspěvek > |  | Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011  A některé z mých listů vypadají takto, jejich konečky především, ale celá rostlinka je dost pevná, jen tyto okraje. Je to od popálení? Nevadí to paprikám? Aspoň si zvyknou na přímé slunce ne? |  |
|  | Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011  A tady je ta spodní část stonku, tak očekávám vaše rady jak na počátek květenství, tak na ošetření stonku.. |  | Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011  Tak to asi nebude můj případ, u mne když jsou lístky uvadlé, tak jsou velice křehké, to znamená, že je to asi z nedostatku vody, případně z toho přímého slunce...
Ale daří se jim dobře. A dokonce nasazují na květy, což nevím, jestli je dobře,... celý příspěvek > |  |
|
|
|