Příspěvky uživatele - 68.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011
Ano, byla tam kapička vody a je pravda, že některé ty listy se dotýkaly zdi, mám je dát o trošku dále od zdi? Myslel jsem, že by to mohly mít jako oporu... Ty, co se dotýkají hlíny mám ostříhat? Jinak už jsem u některých paprik spodní malé výkony... celý příspěvek >
Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011 Obsahuje fotku
A některé z mých listů vypadají takto, jejich konečky především, ale celá rostlinka je dost pevná, jen tyto okraje. Je to od popálení? Nevadí to paprikám? Aspoň si zvyknou na přímé slunce ne?
A tady je ta spodní část stonku, tak očekávám vaše rady jak na počátek květenství, tak na ošetření stonku..
Tak to asi nebude můj případ, u mne když jsou lístky uvadlé, tak jsou velice křehké, to znamená, že je to asi z nedostatku vody, případně z toho přímého slunce... Ale daří se jim dobře. A dokonce nasazují na květy, což nevím, jestli je dobře,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika