Příspěvky uživatele - 147.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pan Amelanchier - kdo to je?, 18.5.2010
To je skutečně výborná otázka, jen by bylo potřeba adresovat ji přímo těm prodejcům, kteří tenhle nesmyslný obchodní název pro muchovník (latinsky Amelanchier) spáchali. Hanča
Konzumace smetaniku misto salatu, 18.5.2010
"Pampeliška lékařská je ve skutečnosti velká skupina podobných druhů, které se rozmnožují vegetativně. Jenom u nás jich bylo popsáno asi 100, což však není ani polovina odhadovaného počtu. Pampeliška lékařská (latinsky Taraxacum officinale) u... celý příspěvek >
Skalnička?, 17.5.2010
Taky se mi moc líbí, až se trochu rozroste (zatím je malinkatá), chci s ní "zaplevelit" spáry ve staré betonové dlažbě . Hanča
Skalnička?, 17.5.2010
Cymbalaria muralis - zvěšinec zední. Právě letos jsem si tuhle kytičku taky zasadila. Hanča
Prekvapeni u rybnika, 17.5.2010
Ďáblík to není určitě. Pokud je to naše domácí kytka, pak bych věřila panu Stanislawovi, protože planě u nás nic jiného podobného neroste. Hanča
Sladký lupen, jak se ho zbavit ekologicky?, 17.5.2010
Tohle je pravda, sekání nesnáší, buď zmizí úplně, nebo se aspoň hodně omezí. Hanča
Určení rostliny, 16.5.2010
Vypadá to jako Lunaria annua - měsíčnice roční, ale obrázek není úplně zřetelný. Nejspíš to bude ona. Hanča
Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010
Saxifraga arendsii - lomikámen Arendsův. Hanča
Tuřín - jak se pěstuje?, 16.5.2010
Pokud kvete, je něco špatně a vaší šance, kterou mu dáte, už nevyužije. Poslechla bych radu sousedů. Hanča
Dýně hokaido?, 15.5.2010
Dneska je jdu sázet, ale bude to spíš proto, že se teď 14 dní na zahradu nedostanu. No a pak se uvidí, jestli to bylo brzy nebo akorát  (?) Hanča
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 12.5.2010
Dík, tak to vidím poprvé. Ale dracény jsem nikdy nepěstovala, až letos jsem ji dostala darem, tak třeba se taky dočkám. Hanča
Nakažená tůje - hnědý sliz, 12.5.2010
Vaše túje je ve skutečnosti jalovec, hnědý sliz je rez hrušňová, vláken, kde se o ní dočtete, je tu hned několik. Hanča
Prosim poznate nekdo co je na fotce?, 11.5.2010
Dotaz je sice na strom, ale tam v pozadí je zeď, tak já bych taky řekla, že to ta wistarie bude. Hanča
Komu chutná kosmatec?, 10.5.2010
No ještěrka těžko, když se živí hmyzem, buďte ráda, že ji na skalce máte . Pokud byly rostliny sežrané tak rychle a tak moc, hádala bych přece jen ty slimáky. Hanča
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.5.2010
Co to je na tom posledním obrázku? Hanča
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika