|
Příspěvky uživatele - 147.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pan Amelanchier - kdo to je?, 18.5.2010 To je skutečně výborná otázka, jen by bylo potřeba adresovat ji přímo těm prodejcům, kteří tenhle nesmyslný obchodní název pro muchovník (latinsky Amelanchier) spáchali. Hanča |  | Konzumace smetaniku misto salatu, 18.5.2010 "Pampeliška lékařská je ve skutečnosti velká skupina podobných druhů, které se rozmnožují vegetativně. Jenom u nás jich bylo popsáno asi 100, což však není ani polovina odhadovaného počtu. Pampeliška lékařská (latinsky Taraxacum officinale) u... celý příspěvek > |  |
|  | Skalnička?, 17.5.2010 Taky se mi moc líbí, až se trochu rozroste (zatím je malinkatá), chci s ní "zaplevelit" spáry ve staré betonové dlažbě . Hanča |  | Skalnička?, 17.5.2010 Cymbalaria muralis - zvěšinec zední. Právě letos jsem si tuhle kytičku taky zasadila. Hanča |  | Prekvapeni u rybnika, 17.5.2010 Ďáblík to není určitě. Pokud je to naše domácí kytka, pak bych věřila panu Stanislawovi, protože planě u nás nic jiného podobného neroste. Hanča |  | Sladký lupen, jak se ho zbavit ekologicky?, 17.5.2010 Tohle je pravda, sekání nesnáší, buď zmizí úplně, nebo se aspoň hodně omezí. Hanča |  | Určení rostliny, 16.5.2010 Vypadá to jako Lunaria annua - měsíčnice roční, ale obrázek není úplně zřetelný. Nejspíš to bude ona. Hanča |  | Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010 Saxifraga arendsii - lomikámen Arendsův. Hanča |  | Tuřín - jak se pěstuje?, 16.5.2010 Pokud kvete, je něco špatně a vaší šance, kterou mu dáte, už nevyužije. Poslechla bych radu sousedů. Hanča |  | Dýně hokaido?, 15.5.2010 Dneska je jdu sázet, ale bude to spíš proto, že se teď 14 dní na zahradu nedostanu. No a pak se uvidí, jestli to bylo brzy nebo akorát (?) Hanča |  |
|  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 12.5.2010 Dík, tak to vidím poprvé. Ale dracény jsem nikdy nepěstovala, až letos jsem ji dostala darem, tak třeba se taky dočkám. Hanča |  | Nakažená tůje - hnědý sliz, 12.5.2010 Vaše túje je ve skutečnosti jalovec, hnědý sliz je rez hrušňová, vláken, kde se o ní dočtete, je tu hned několik. Hanča |  | Prosim poznate nekdo co je na fotce?, 11.5.2010 Dotaz je sice na strom, ale tam v pozadí je zeď, tak já bych taky řekla, že to ta wistarie bude. Hanča |  | Komu chutná kosmatec?, 10.5.2010 No ještěrka těžko, když se živí hmyzem, buďte ráda, že ji na skalce máte . Pokud byly rostliny sežrané tak rychle a tak moc, hádala bych přece jen ty slimáky. Hanča |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.5.2010 Co to je na tom posledním obrázku? Hanča |  |
 |
|
|
|