|
Příspěvky uživatele - 191.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je?, 18.6.2011 To je věčný problém "angličáků",protože u nás není taková vzdušná vlhkost jako v přímořských oblastech.Tím jak trávník sečete velmi nízko a často, vysychá zem.Těch 15 minut denně mu nestačí.Do našich krajin je tento typ údržby rostlinného krytu... celý příspěvek > |  | Smrček hnědnutí nových přírůstků, 11.6.2011 Vyrazily, ale byl mráz a tak příliš nastydly.Později odumřely.Ty zelené co rostou to přežily.Některé rostliny byly ochráněné, některé to dostaly na tvrdo. Věřte tomu, je to zmrzlé. Já mám na pozemku duby a jeden byl očernalý a ten vedle docela... celý příspěvek > |  |
|  | Smrček hnědnutí nových přírůstků, 11.6.2011 Jednoznačně mráz ten letošní pozdní mráz.Na 100%.Je to po celé republice: Smrky, jedle,modříny, duby,atd.. |  | Jak dlouho klíčí mračňák?, 11.6.2011 Semena se dají koupit běžně v obchodě.Pokud ale přes léto vystrčíte rostlinu ven na zahradu, najdou ji včely a čmeláci a květy oplodní.Nesmíte však s rostlinou hýbat, aby se k ní hmyz vracel.Později se na místě květů objeví nejdříve zelené a potom... celý příspěvek > |  | Sekání vysoké trávy, 4.6.2011 Máme Dakr.Jednoduchá, bezproblémová a lehká bubnovka. Tam odhrnovat nic nemusíte.Jen dodám, že oproti lištám jsou bubnovky mimo jiné imunní proti krtičincům a mraveništím v trávě. Poslední novinkou jsou sekačky diskové.Ty podle mne časem bubnovky... celý příspěvek > |  | Nemocný nebo uschlý?, 1.6.2011 Spálený nejspíš pozdním mrazem. |  | Spánek, 29.5.2011 Nespí.Patrně dostaly pořádnou prdu.Vydatně zalévat a čekat. |  | Včely vylézající ze země, 22.5.2011 No mě se ta rada zdá docela v realitě. :) Ty včelky jsou tzv. Včely samotářky.Je jich hodně druhů, pískorypky,maltářky, drvodělky,...Každá staví své hnízdo sama do kterého klade vajíčka.Ta rada je prostá, musíte udělat takové spáry mezi dlažbou, aby... celý příspěvek > |  | Sršně - jak na ně?, 20.5.2011 A proč doporučujete sršně likvidovat?Zajímal by mě důvod.Když se Vám zdá, že je včel málo, tak si je pořiďte. Já mám včel dost. :D Nevím, kde se pořád bere to, že včel ubývá.Mě přibývají. :D Co je na sršních špatného?Bodají? To včely také a silnějším... celý příspěvek > |  | Buk lesni vs. mraz, 11.5.2011 To nevzdají, nebojte.Se oklepou a pojedou dál.Nejen buky, ale i duby, jedle, a další dostaly prdu od těch mrazů. |  |
|  | Potlačení plevele "Kakost luční", 27.4.2011 Kde roste Kakost, tam je úrodná, na živiny bohatá zem. To by chtělo využít. :)) |  |
 |
|
|
|