|
Příspěvky uživatele - 124.126
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mšice na růžích, 18.6.2011  Ne nadarmo se řimbaba jmenuje Pyrethreum - odtud syntetické pyrethroidy proti mšicím. Používat tuto kytku k boji proti mšicím asi nebude tak účíné jak by se zdálo. Celkem mě spadla brada, dyž jsem i na této kytce našel mšice, které zde... celý příspěvek > |  | Kordia je nepřekonaná, 17.6.2011  Tak jsem se stavil pro ty třešně v samoobsluze. Jsou opravdu velké. Vypěstované jsou u nás na JM, tak takové rozhodně chci. Průměrná hnotnost je 11,5 g. Boužel prodavačka nevěděla odkud přesně jsou, ani kdo jim je dodává, údajně odněkud z... celý příspěvek > |  |
|  | Co se vám letos podařilo odchovat?, 17.6.2011 To jsou opravdu vlaštovky! Podle tvaru hnízda o tom není pochyb. Těch hodně ubylo, pamatuji si, že dříve když se choval ve staveních dobytek, tak vlaštovky mělý hnízda v každé stáji. Dnes mi příjde, že je více jiřiček. Vlaštovky v obydlí přinášejí... celý příspěvek > |  |
|
|
|