Příspěvky uživatele - 209.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysoka hladina chloru v bazenu, 17.6.2011
Zředit novou vodou, volný Cl je nestálý a hodnoty klesají rychle, vázaný také dezinfikuje, ale je zdraví škodlivější viz internet. Já se držím na minimu do 0,5 a biopol.
Oprava sekačky, 17.6.2011
Takže pokud mám pravdu = GCV s lehkým setrvačníkem by měl mít něčím nůž nahrazen při použití bez nože. Já jsem ale nůž sundal, hřídel zkrátil, použil svěrnou odstředivou spojku a motor nasadil s přírubou na AKY - rotavátorovou převodovku Vari, stejně... celý příspěvek >
Vari GCV 190 vs. kopec, 17.6.2011
Orebné návleky jsou na dopravu z nouze ctnost. Špatná manévrovatelnost, po tvrdém terénu je Vám líto všeho na malotraktoru, jak to dostává rázy a vibrace o opakované montáži nemluvě. Já jsem přidal kola a stala se z v lese omezeně použitelného... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika