Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Existuje broskvoň s tmavě červenými listy?, 27.5.2009
Znám jen okrasnou červenolistou broskvoň "Červený císař".Prodává ho Starkl.RF
Vrtule třešňová, 16.5.2009
Milý pane143.94! Je zřejmé, že jste nepochopil správnou funkci lepových desek.Žluté lepové desky neslouží k likvidaci škůdce, v tomto případě vrtule třešnové jak se mylně domníváte.Slouží k monitorizaci četnosti náletů.Funkci likvidátora je na... celý příspěvek >
Odrůda Burlat - máte zkušenosti?, 6.5.2009
Svatá pravda.Loni mi prvně zarodil RIVAN.Umíte si přectavit kolik plodů tam asi bylo.V tomto období špačci hledají potravu pro své mladé, a když zjístili dozrávající třešně, nestačil jsem je odhánět.Jen co jsem je odehnal, za dvě minuty byli... celý příspěvek >
Odrůda Burlat - máte zkušenosti?, 6.5.2009
Zaručeně nebudou.Tato, a ještě KAREŠOVÁ, KAŠTANKA A aRIVAN zrají v prvním a druhém třešnovém týdnu, tudíš unikají náletům vrtule třešnové. rostislav
Usychání konců větví u merunky, 29.4.2009
Myslím, že v půdě bude zakopaný pes.Co jsem četl články o pěstování meruněk, tak píšou, že meruňky potřebují cituji - středně těžké, propustné, hlinitopíščité až píščitohlinité půdy. Otázka je, co si pod tím přectavit. Víc píščité, nebo víc hlinité.... celý příspěvek >
Merunka Radka, 13.4.2009
Je velmi ranná, do vyšších nadmořských výšek a okrajových částí jak dělaná.Zraje 19 dní před Velkopavl.Vzrůstnost stromů je středně silná.Plod je velký, z bočního i čelního pohledu trojúhelnikovitý.Její základní barva je oranžová, na osluněné straně... celý příspěvek >
střih nově vysazené švestky, 6.4.2009
Gratuluji-dobrý výběr, taky jsem si ji letos zasadil.Je to prosté.Ustříhnout všecny větve, které Vám překážejí(stromku to z jara ulehčí, protože se vyrovnájí nadzemní a podzemní části).Z horních pupenů, pokud nejsou požkozeny vyrostou větve... celý příspěvek >
Doporucte odrudu na jidlo, 5.4.2009
Bred_iku co byste řekl tomu.Mám vysazenou révu podle všeobecně doporučovaného odstupu 1až1.2m.Udělal jsem si drátěnou 4.metrovou vysokou drátěnou stěnu.Tudíš mě napadlo, že bych mohl nasázet ještě jiné odrudy mezi ně.Puvodní odrudy by měly kmínek... celý příspěvek >
Jakou meruňku?, 27.3.2009
Dobrý den.Chci se zeptat zdejších odborníků, jestli někdo nezná odrudu Bhárt.Objednal jsem si ji na podnoži Rubira a tak bych rád věděl jak mi bude prospívat ve 450 m. n. m.,a jeji dobu dozrávání-píší že je ranná. rostislav
Objednávka od Starkla, 19.3.2009
Zdravím.Už nikdy více.Loni na jaře jsem si u nich objednal nektarinku, okrasnou broskvoň a révu.Nektarinka mi přišla jen pahýl s krátkými čípky místo postranních větví.Okrasná broskvoň se mi neujala vůbec, protože byla uschlá.Réva mi jen taktak... celý příspěvek >
Těchlovan, Regina, Horka, 17.3.2009
Protože můj článek zapadl v záplavě jiných, chci se znova připomenout, a poprosit o vyjádření široké zahradkářské veřejnosti(nejenom zkušené) s pěstováním Těchto odrud a jejich specifika.Zvláště jestli mám vybrat HORKU, neboTĚCHLOVAN-potřebuji... celý příspěvek >
Těchlovan, Regina, Horka, 11.3.2009
Chci koupit třešeň.Na výběr mám těchlovan, regina, horka.Prosím ty, jenž mají s těmito odrudami nějaké zkušenosti aby poradili, kterou vybrat.Něco jsem už si o nich přečetl, ale není nad vlastní zkušenost.rostislav
kdo poradí jak na špačky, 9.3.2009
Loni mi prvně zarodil RIVAN.Na první plody jsem dychtivě čekal a chodil se dívat jak dozrávájí.Mou prvotní radost ale záhy vystřídal vztek.Jakmile začaly třešně dozrávát, a ty potvory to zjístily-nestačil jsem je plašit.Vyzkoušel jsem zůzná zavěšená... celý příspěvek >
zasílání sazenic ovocných stromků na dobírku, 30.1.2009
Loni na podzim(2008)jsem si u nich objědnal Topfirst a Hagantu.Balík přišel ani né do týdne a řádně zabalený.Stromky dobře zabaleny a vitální, dobře rostlé.Stouto firmou mám jenom tuhle zkušenost, objědnával jsem u nich prvně a jsem spokojen.rosta
Další diskuze:  2627  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika