Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na třešních, 4.5.2010
Tento problém se týka moji třešně.Rivan na ptačce jsem sadil cca před 7mi roky.Každým rokem bývá moje třešeň obalena miliardami mšic, což se projevuje skroucenými listy.Když byl stromek ještě mladý, myslel jsem si, že až se přijme, a zesílí, bude... celý příspěvek >
Mšice na třešních, 4.5.2010
Udělal jsem to podle rady.Koupil chemstop a napatlal třešeň,teď čekám co se bude dít.Ale řeknu Vám je to ale patlaliskolepisko, slepí to vše i prsty dokupy.Koupil jsem i lepové pásy, a použíl taky.Jen aby mě mravenci ještě nedoběhli. rostislavik
Řez třešně?, 26.4.2010
Obě spodní postraní silnější větve mají už větve druhého řádu, tudíš bych přenesl sílu mízy na ně, a zároveň tím oslabil zmíněné silnější větve-záhnův řez.Ještě bych v duchu záhnova řezu skrátil ty vetve nad rozvětvením.Jinak stromek vypadá krásně,... celý příspěvek >
Řez třešně?, 26.4.2010
Rony i když v mnohém s Váma souhlasím, stran Vaších postupů řezu ovocných stromů, a rád si pročítám Vaše rady, tak v tomto případě s Váma nemůžu souhlasit. Vždyť ta třešeň má krásně vyvinutý postraní obrost, a byla by jen škoda tak hluboko... celý příspěvek >
Poděkování a ještě prosba o radu k roubování, 26.4.2010
Červenec.V této době je, nebo měl být roub už přijatý.V pozdějším terminu už hrozí škrcení roubu páskou.I když odstraňoval jsem už i pozdějc. rostislavik
Vinná réva nám pláče, 25.4.2010
Mě každoročně dokážou pozvednout tyto rady o záchranu.Vždyť už toho tady na webu bylo napsáno dost a dost.Hlavně -řezat v únoru, spíše v koncem února!!! Moje rada pro takový pozdní nesmyslný řez(možná byl nutnosti, nevím) je následující.V případě,... celý příspěvek >
Slivovice od Jelínka, 22.4.2010
Možná budu za podivína, ale já šteluju pro svou potřebu na 60%.Dám si jednu, nebo dvě před spaním, a jak se krásně usíná.Svého času jsem šteloval i víc.Není to samozřejmě pro takové posezení s přáteli.Pro takové příležitosti mám 53ojku.Ale víc si... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010
Rivan patří mezi nejranější srdcovky co se týče zrání plodů.Nevím jak je to s dobou kvetení(jestli taky patří mezi nejranější).Plody zrají v prvním třešnovém týdnu tzn.koncem května.No jak říkám, květy jsou toho času přesvědčivě zavřené(u mě... celý příspěvek >
Foto meruňky - je uschlá?, 19.4.2010
Taky jsem koupil Pincot na loni podzim, a na jaře ještě přesadil.Na pupenech není známky rašení.Taky doufajíce čekám.Ale počkat -už se probouzí, nepatrně(nebo je to jen má fantazie?).Ale né- probouzí se.Doufám, že se probere. rostislavik
Jak to vypadá s nakvétáním třešní, 19.4.2010
Můj Rivan ve 420mnm má ještě zavřené okvětní plátky.Už se bude co nevidět chystat.
Kolik vody na druhé pálení?, 16.4.2010
jaké proboha!!! I já to dělám.RF
Třešňová palmeta, 9.4.2010
Burlat patří mezi velmi bujné odrudy třešně, ne-li nejbujnější.V kombinaci s bujně rostoucí ptačkou je samozřejmě nezvládnutelný ve stěně jako palmeta.Pro stěnu když už, tak už na nějaké p-hl-?,nebo na Gisele. rostislavik
Kávová sedlina jako hnojivo, 9.4.2010
Když jsem choval(pěstoval) Kalifornské žížaly, dával jsem jim kávovou sedlinu-chutnaly jim.Vždy se na to seběhly(vím-nožičky nemají).Možná, určitě chutná logr i našim deštovkám, a tím napomáhá prokypření půdy.Jak známo tam kde není určité procento... celý příspěvek >
Fenix, Petra (p. Kumšta), 8.4.2010
Dobrý den.můžete sdělit na kolik vyjde cena roubů, plus poštovné.Popřípadě čekací dobu?Díky. rostislavik
Co s tímto mladým stromkem?, 7.4.2010
Vzadu vidím fireplace, tak bych věděl co s tím.Ale vážně.Uřízl bych oba terminály cca10-20 cm.nad rozvětvením, a narouboval dvě rozdílné odrudy, které bych vedl mírně ze šikma vzhůru, které se budou dále větvit. rostislavik
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika