|
Příspěvky uživatele - 52.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dutina v katalpě, 16.8.2011 Dobrý den,
poprosil bych vás ještě o jednu fotku, aby bylo stromu co nejlépe pomoci.Bude to trochu akrobatický výkon, ale jistota je jistota.Když se podíváte na ránu, tak ze spodní části je vidět mokrá skvrna směrem k zemi-to je známka, že v dutině... celý příspěvek > |  | Dutina v katalpě, 14.8.2011 Tipuji, že větev je už několik let vylomená, správně se s tím mělo začít už hned, jakmile se to stalo.V prvé řadě je potřeba vyčistit dutinu na pevné dřevo, nikoli až na živé a natřít vnitřek přípravkem proti dřevokazným houbám, vytvořit stříšku, aby... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Leader, 22.7.2011 Děkuji za reakci.Vždy po reklamaci to chvilku fungovalo tak, jak má, v reklamačních listech je akorát napáno seřízení motoru, co s tím dělali nevim...
Momentálně mne na tomto stroji štve hlavně to, že do půlky nádrže to seká s velmi slabým výkonem,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Leader, 22.7.2011 Víte, já se v těchto strojích vůbec nevyznám a jsem rád, že poznám vůbec, kde ten karburátor je.A pokud si to nechám znovu poštelovat, lze nějak udělat, aby se ty šroubky nepovolovali??? |  | Křovinořez Leader, 20.7.2011 Já jsem se s tím docela naučil pracovat, akorát to prvotní startování je v jedné osobě horší.Zezačátku to bylo horší, to nám to chcíplo i když motor byl pořádně zahřátý v polovině vyjeté bandy.Necháme ho dosloužit a poté tuto značku nechci ani... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 20.7.2011 Ono také záleží, na co to je naroubované.Pokud nepoctivý zahradník naroubuje škumpu na škumpu v domění, že zákazník uvidí místo naroubování a tudíž že to nebude odnožovat, tak to odnožovat bude.Poté nevím jestli je to možné nebo ne, pokud dojde k... celý příspěvek > |  | Co je to za strom?, 20.7.2011 Je to opravdu škumpa ocetná, někdy nazývaná též orobincová.Na zahradě dělá paraádu, ale opravdu nadělá šílené paseky kolem sebe, šíleně se rozrůstá výmladky.Pamatuju si, jak nám učitelka na sadovnictví říkala, že existuje škumpa na cosi roubovaná a... celý příspěvek > |  | Křovinořez Leader, 20.7.2011 Máme také něco podobného Čínského, jen trochu známějšího, značka Hecht, typ křovinořezu teď z hlavy nevim.Někdo z rodiny to přivezl před více než 2 roky za cenu kolem 2 000,ani nevim odkud, že to bylo šíleně levný a tak se to koupilo.Když pominu... celý příspěvek > |  | Živý plot jako větrolam, 16.6.2011 Šeřík je dobrý nápad, akorát to odnožování je výrazné.Horší to tube někdy v budoucnu, až se bude z nějakého důvodu větrolam likvidovat, výmladky budou pořád a neustále vyrůstat, ale to lze po nějaké době zlikvidovat.
Ještě k tomu štědřenci, jak jsem... celý příspěvek > |  | Granátové jablko, 16.6.2011 Dobrý den,
jak granátové jablko přezimujete???Pokud ho přezimujete v pokojových teplotách, je možné, že nenasadí květní poupata, některé rostliny ke kvetení musí projít během roku chladnou periodou, granátové jablko se přezimuje ve stejných... celý příspěvek > |  |
|  | Zanedbaná zahrada, 16.6.2011 Dobrý den,
pokusím se nějak stručně a výstižně pomoci k uvedeným otázkám
1)Takováto švestka, co roste jako topol, předpokládám úzká a vysoká, může být způsobeno kultivarem nebo vlky, které rostou ze strarého dřeva a strom se takto přirozeně... celý příspěvek > |  | Živý plot jako větrolam, 15.6.2011 Napadl mne ještě štědřenec, ale pod ten by se musel dát ještě podrostový keř.Štědřenec nádherně kvete a je celkem nenáročný, ale je neskutečně jedovatý. |  | Odumření části jabloně, 15.6.2011 Dobrý den,
doporučuji větev odstranit hned, rozhodně ne na konci létu, to by se rána špatně hojila.Jak vypadá usychání větví???Usychají větve jako celek najednou nebo jsou tam některé zelené větvičky???Nejsou uschlé nebo zasychající větvičky esovitě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|