|
Příspěvky uživatele - 75.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Stihl FS 240 C-E, 16.6.2011 Nároky na stroj jsem neuvedl, protože jde většinou o dosekávání ploch kam se nedostanu s travním traktorem.Náročnější je pouze údržba břehu potoka od náletů.Pro danný účel určitě dostačují oba stroje, chtěl jsem jen poradit, protože cena strojů se... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl FS 240 C-E, 16.6.2011 Ano, u FS 130 je motor 4-mix a u FS 240 je 2-mix.Srovnávat tak tyto motory asi přímo nejde. |  |
|  | Křovinořez Stihl FS 240 C-E, 15.6.2011 Před koupí křovinořezu řeším problém, zda zvolit osvědčený typ FS 130 nebo novinku FS 240 C-E.Technické parametry jsem porovnal, ale v rozhodování mě to nepomohlo.Má někdo s touto novinkou nějaké zkušenosti?Prosím hlavně RadkaB, zda by... celý příspěvek > |  | Hitachi CG24EKS, 31.8.2009 Má někdo zkušenosti s touto novinkou od Hitachi?Není udávaný výkon 650W příliš malý?Děkuji. |  |
|
|
|