|
Příspěvky uživatele - 242.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 15.6.2011 Dobrý den,
pan A.W. asi udeřil hřebíček na hlavičku a chci připojit ještě něco k tomu, jak jsem ten motor zadřel. Asi určitě to byla i moje chyba, ne-že bych použil nesprávnou směs (málo oleje), ale spíš způsobem sečení. K poruše došlo když jsem... celý příspěvek > |  | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 14.6.2011 Tak už je doma!!!
Nakonec jsem připlatil a koupil Jonsered BC2235 - doufám, že bude sloužit déle, než to alko... Možná ho ještě dnes testnu, jak dorazím z práce. Mám tam nedodělek po předchozím stroji... Když-tak napíšu svoje dojmy.
obr |  |
|  | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 13.6.2011 Zdravím,
byl jsem okukovat křovinořezy a na 2000m2 mi byl doporučován HQ 323 RII s tím, že je lehký, výkonný a musí mi stačit. Nemám se raději poohlédnout (po předchozích zkušenostech) po něčem silnějším? (a cca 2-3000 dražším a 2-3 kg těžším)
obr |  | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 13.6.2011 Zdravím,
svíčka byla tak tmavě šedá, nijak poničená, motor při poruše normálně dojel, jako když ho vypnete.Olej jsem dával tak 1:33, protože 1:25 se mi zdálo na HQ olej opravdu moc. Jinak k tomu nasátí něčeho bych se taky přikláněl, protože na tom... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit černoty z ořechů?, 3.10.2008 A co veverky??? Ty mi ty ořechy spolehlivě sežerou, když je nechám na stromě! (bydlíme u lesa) |  | Nova pila - nelze nastartovat, 15.9.2008 Dobrý den, píšu do tohoto vlákna, protože mám podobné problémy se startováním a možná dělám něco špatně. Pila je HQ 340 a za studena, se sytičem chytá petrfektně, za tepla, na volnoběh, nebo s půlplynem taky, ale občas nenastartuju, když je akorát... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|