|
Příspěvky uživatele - 137.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomozte určit jarní květinu, 15.6.2011 To hycint není, ani malý druh, ten jsem letos vypěstovala v lila... neměl by takhle úzké listy. Hlasuji pro tu ladoničku. Mám ji na zahrádce také vedle potůčku, drží se tam asi 15 let a vypadá přesně takhle. Cibulovinka. |  | Malinký líbezný trávník, 6.6.2011 Krásných kvetoucích luk je fakt málo, myslím že "kultivace krajiny" poškozuje mnohé živé, jen si toho u trav a "plevele" nevšimneme. Rozrostou se invazivní druhy na úkor jiných.Jako dítě školou povinné jsem sbírala motýly.... celý příspěvek > |  |
|  | Bergénie - proč nekvete?, 20.5.2011 Bergénie nebol-li sloní ucho, že?
Proč tedy asi moje kvete každoročně, když:
1. Je v silném polostínu. 2. Pozemek vysušují kořeny břízy a smrků jakož i pustorylu a bezu. 3. Každý rok listy v zimě (-20*C-) "na oko" zmrznou,, zcela polehnou,... celý příspěvek > |  | Malinký líbezný trávník, 20.5.2011 vzniklý ohraničením louky (10x10m plocha, z toho cca 1/3 =záhony a 1/12= potůček) ošetřuji tak, že vyrývám pampelišky velmi systematicky (taková pampelišková genocida) a občas posekám strunou ne úplně na krátko. Samozřejmě odnáším krtiny. To má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|