|
Jste také fandové do bylinek?, 3.9.2010 mají jich tam dost, ale ani jedna se nepodoba listkama na tu co hledam max ta ruská ale i to neni ono. |
 |
Jste také fandové do bylinek?, 3.9.2010 no právě ja taky, ale já byl v řecku a tam meli u jednoho domu jeden druh máty který vonel uplně jak žvíkačka a tak jsem ji začal u nas hledat co to je... až jednou kdysik před peti lety jsem na ni narazil taky na floře, ale při dotazu me řekli že to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jste také fandové do bylinek?, 2.9.2010 Vláďo z Litovle nemáš tucha kde sehnat mátu jablečnou? |
 |
Sklizet plody rano nebo vecer?, 31.8.2010 no já radeji štavnatejší než uvadlí tudíž ráno, ale v tomto počasí je to skoro jedno... |
 |
Mečíky po odkvětu, 26.8.2010 odstřihnout kvet nechat zatahnout a pak na podzim vykopat a zazimovat. |
 |
Plevel v trávníku, 24.8.2010 Bofix, Starane... |
 |
Motor nejde do otáček, 23.8.2010 muže být špatnym palivem což se me taky stalo zkuste jej v nejakem plechačku zapalit zda hoří me nechtel ani chytnout tak jsem dal novej čistej nastartoval se zahřátou svíškou (zahřal jsem ji letlampou) a po chvilce doplnil s olejem a bylo po... celý příspěvek > |
 |
Sud na vodu, 23.8.2010 no nejlepe tam svést okap... a nebo načerpat vodu ze studny anechat odstát nejlepe přes noc... V zime nedoporučuji nechavat v nem vodu vznikne led a ten vám vypoulí dno v lepším případe a v horším vyvali dno uplne ven... |
 |
Celer škudce či choroba, 20.8.2010 zdravím neco mě vyžírá v celeru srdíčka a nasledně se rozpada a hnije co by to mohlo být? Škůdce či choroba? |
 |
Motor Jikov vari - bílý kouř, 18.8.2010 jj taky me to udelalo stary benzin - šupl jsem do nalevky v karbecu čisty bez oleje vymenil jsem v nádrži za novy s olejem a nahřál jsem svíčku a bylo vymalováno ;) trocha dýmu ale motor se chytil a je v pohode. |
 |
|
 |
Serina - celero petržel, 17.8.2010 pěstuji pastinák je to taky chutí podobne neco mezi celerem a petrželi ale to asi nebude ono ;)) |
 |
Hnijící plody, 17.8.2010 Monilie to určo není. bude to určita forma strupovitosti mam ji take. příští rok zkusím na to Baycor snad to pomuže ;) |
 |
Ostrá tráva, 17.8.2010 ježatka kuří noha nepříjemny plevel v trávniku opravdu jen herbicid totalni (roundup, touchdown,glyfosan) a pak dosít a nebo s motyčkou či lopatkou a vyrejpat a nenechat vysemenit. |
 |
Nevíte co to je?, 16.8.2010 řekl bych, že to budou puklice (štítěnky) |
 |
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 no už jsou tu 3 postřiky s ol 3 dny a jak se dotyčny ma rozhodnout ktery koupit ;))) |
 |