Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jste také fandové do bylinek?, 3.9.2010
mají jich tam dost, ale ani jedna se nepodoba listkama na tu co hledam max ta ruská ale i to neni ono.
Jste také fandové do bylinek?, 3.9.2010
no právě ja taky, ale já byl v řecku a tam meli u jednoho domu jeden druh máty který vonel uplně jak žvíkačka a tak jsem ji začal u nas hledat co to je... až jednou kdysik před peti lety jsem na ni narazil taky na floře, ale při dotazu me řekli že to... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 2.9.2010
Vláďo z Litovle nemáš tucha kde sehnat mátu jablečnou?
Sklizet plody rano nebo vecer?, 31.8.2010
no já radeji štavnatejší než uvadlí tudíž ráno, ale v tomto počasí je to skoro jedno...
Mečíky po odkvětu, 26.8.2010
odstřihnout kvet nechat zatahnout a pak na podzim vykopat a zazimovat.
Plevel v trávníku, 24.8.2010
Bofix, Starane...
Motor nejde do otáček, 23.8.2010
muže být špatnym palivem což se me taky stalo zkuste jej v nejakem plechačku zapalit zda hoří me nechtel ani chytnout tak jsem dal novej čistej nastartoval se zahřátou svíškou (zahřal jsem ji letlampou) a po chvilce doplnil s olejem a bylo po... celý příspěvek >
Sud na vodu, 23.8.2010
no nejlepe tam svést okap... a nebo načerpat vodu ze studny anechat odstát nejlepe přes noc... V zime nedoporučuji nechavat v nem vodu vznikne led a ten vám vypoulí dno v lepším případe a v horším vyvali dno uplne ven...
Celer škudce či choroba, 20.8.2010
zdravím neco mě vyžírá v celeru srdíčka a nasledně se rozpada a hnije co by to mohlo být? Škůdce či choroba?
Motor Jikov vari - bílý kouř, 18.8.2010
jj taky me to udelalo stary benzin - šupl jsem do nalevky v karbecu čisty bez oleje vymenil jsem v nádrži za novy s olejem a nahřál jsem svíčku a bylo vymalováno ;) trocha dýmu ale motor se chytil a je v pohode.
Serina - celero petržel, 17.8.2010
pěstuji pastinák je to taky chutí podobne neco mezi celerem a petrželi ale to asi nebude ono ;))
Hnijící plody, 17.8.2010
Monilie to určo není. bude to určita forma strupovitosti mam ji take. příští rok zkusím na to Baycor snad to pomuže ;)
Ostrá tráva, 17.8.2010
ježatka kuří noha nepříjemny plevel v trávniku opravdu jen herbicid totalni (roundup, touchdown,glyfosan) a pak dosít a nebo s motyčkou či lopatkou a vyrejpat a nenechat vysemenit.
Nevíte co to je?, 16.8.2010
řekl bych, že to budou puklice (štítěnky)
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
no už jsou tu 3 postřiky s ol 3 dny a jak se dotyčny ma rozhodnout ktery koupit ;)))
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika