Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Umělé světlo, 3.12.2010
jakakoliv grower stránka či shop bežne prodavaji svetla o ruznych spektrech a svítivosti
Jak rozebrat balik sena?, 30.11.2010
my meli kone 15 let a tchyne s tchanem profesionalni treneři u dost. koní... ale nesetkal jsem se s tím že by nekdo řešil jak ten balik rozdelat... každopadne konici maji rádi seno ktere neni kysele ale v balicich jim to určo nevadí když to je... celý příspěvek >
Neporytá zahrádka, 26.11.2010
v pohode na jaře melce zrýt a hned pohrabat aby zustala vláha v zemi
Máta - hodně silná?, 24.11.2010
ja ji shanim take a bud to je mata kadeřavá či jablečna v řecku jsem ji citil poprve a bylo to síla jak peprmint...
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010
a co takhle sekaciho robota ;))) Není nebezpečná. Neznečišťuje životní prostředí. Není hlučná. Zlepšuje stav zahrady. Nemusíte likvidovat posekanou trávu. Může pracovat ve dne i v noci. Je zcela vodě-odolná. Optimalizuje trávník. Pracuje s mulčovacím... celý příspěvek >
Stříhání jabloní Mio, 18.11.2010
citace : Pěstuje se ve volnějších tvarech, na štíhlých vřetenech i ve stěnách. Vzhledem k silnému zahuštování korun vyžadují stromy stálý přiměřený průklest. Při silnějším růstu stromů je nejvhodnější termín pro tento řez srpen, asi 1-2 týdny před... celý příspěvek >
Je to páčka sytiče?, 18.11.2010
ano
Poraďte odrůdy, 15.11.2010
no ty podnože ja mam mm106(bohemia) a m26(rubinola) co vy na to?
Slivoň President, 12.11.2010
Top-hit sklidil jsem letos prvni plody a nemužu si stežovat -380 mnm na slunci 25 hod ;)) podloží jilove ale každy rok pulkolečka kompostu... plody akorat trochu strupovitejší tak kolem slepičího vejce velikost ale chut sladka dobra štavnatá..
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010
nehažme všechny do jednoho pytle jejasne že doma si to človek ošéfuje a ví co kam dal u zemedelcu (jak zelenina tak obiláři) je situace jina tam se pro zachováni musí používat jine postupy v max míře ekonomicky unosné tzn. za malo penez moc muziky...... celý příspěvek >
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010
no nechytam je cílene... ale žele mužu vyzkoušet ;)
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010
no dostal jsem litřík hnojiva na kvety z growu ;) a bylo to docela znat na paprikach i rajskych u násady kvetu ;) určo se k tomu nesmi přirovnavat neco jako kristalon ;) ale jefakt že bežne to nekupuete bo je to dost drahy, ale vysledek je znat. No... celý příspěvek >
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010
tak par rejsku jsem taky chytil asi se nemaj s myšma moc v lásce ;))
Hrobkovací radlice, 11.11.2010
taky se připojim pokud dotyčny ješte sem chodí a mohl dat foto či ejaky navod bylo by to príma ;)
Hnojit na jaro nebo na podzim, 10.11.2010
přesně tak... dneska je specializovanych hnojiv dost hlavne ze zahraničí a nebo se kouknout na nejake stranky kde se jedna o pestovani konopí ti jsou tak o 5 generací vepředu ;)))
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika