|
Umělé světlo, 3.12.2010 jakakoliv grower stránka či shop bežne prodavaji svetla o ruznych spektrech a svítivosti |
 |
Jak rozebrat balik sena?, 30.11.2010 my meli kone 15 let a tchyne s tchanem profesionalni treneři u dost. koní... ale nesetkal jsem se s tím že by nekdo řešil jak ten balik rozdelat... každopadne konici maji rádi seno ktere neni kysele ale v balicich jim to určo nevadí když to je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Neporytá zahrádka, 26.11.2010 v pohode na jaře melce zrýt a hned pohrabat aby zustala vláha v zemi |
 |
Máta - hodně silná?, 24.11.2010 ja ji shanim take a bud to je mata kadeřavá či jablečna v řecku jsem ji citil poprve a bylo to síla jak peprmint... |
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010 a co takhle sekaciho robota ;))) Není nebezpečná. Neznečišťuje životní prostředí. Není hlučná. Zlepšuje stav zahrady. Nemusíte likvidovat posekanou trávu. Může pracovat ve dne i v noci. Je zcela vodě-odolná. Optimalizuje trávník. Pracuje s mulčovacím... celý příspěvek > |
 |
Stříhání jabloní Mio, 18.11.2010 citace :
Pěstuje se ve volnějších tvarech, na štíhlých vřetenech i ve stěnách. Vzhledem k silnému zahuštování korun vyžadují stromy stálý přiměřený průklest. Při silnějším růstu stromů je nejvhodnější termín pro tento řez srpen, asi 1-2 týdny před... celý příspěvek > |
 |
Je to páčka sytiče?, 18.11.2010 ano |
 |
Poraďte odrůdy, 15.11.2010 no ty podnože ja mam mm106(bohemia) a m26(rubinola) co vy na to? |
 |
Slivoň President, 12.11.2010 Top-hit sklidil jsem letos prvni plody a nemužu si stežovat -380 mnm na slunci 25 hod ;)) podloží jilove ale každy rok pulkolečka kompostu... plody akorat trochu strupovitejší tak kolem slepičího vejce velikost ale chut sladka dobra štavnatá.. |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010 nehažme všechny do jednoho pytle jejasne že doma si to človek ošéfuje a ví co kam dal u zemedelcu (jak zelenina tak obiláři) je situace jina tam se pro zachováni musí používat jine postupy v max míře ekonomicky unosné tzn. za malo penez moc muziky...... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010 no nechytam je cílene... ale žele mužu vyzkoušet ;) |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 12.11.2010 no dostal jsem litřík hnojiva na kvety z growu ;) a bylo to docela znat na paprikach i rajskych u násady kvetu ;) určo se k tomu nesmi přirovnavat neco jako kristalon ;) ale jefakt že bežne to nekupuete bo je to dost drahy, ale vysledek je znat. No... celý příspěvek > |
 |
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010 tak par rejsku jsem taky chytil asi se nemaj s myšma moc v lásce ;)) |
 |
Hrobkovací radlice, 11.11.2010 taky se připojim pokud dotyčny ješte sem chodí a mohl dat foto či ejaky navod bylo by to príma ;) |
 |
Hnojit na jaro nebo na podzim, 10.11.2010 přesně tak... dneska je specializovanych hnojiv dost hlavne ze zahraničí a nebo se kouknout na nejake stranky kde se jedna o pestovani konopí ti jsou tak o 5 generací vepředu ;))) |
 |