Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s motorem Jikov 1453 Iskra, 23.7.2009
Dobrý den. Měl jsem s motorem stejný problém: vyměnil jsem několik svíček několik fajfek a nakonec jsem vyměnil i kondenzátor. dále jsem zjištoval proč mi to motor dělá. Kdy ž jsem měl plnou nádrž tak byl klid, když nádrž dojiždím problémy opět... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 19.7.2009
Vážený mám stejný problém: poslal jsem do stilu email s dotazem na distribuci náhradních dílů . zatím se neuráčili odpovědět. Třeba Dolmar z Tišnova má zasílatelskou službu. STIHL nereaguje. JIRKA M
Demontáž spojky u JMP v amatérských podmínkách, 6.7.2009
Díky za radu udělal jsem to podle Vás. Už to mám opět v hromadě.
Demontáž spojky u JMP v amatérských podmínkách, 5.7.2009
Dobré odpoledne. Vážení máte někdo zkušenosti s demontáží spojky u motorové pily? Kolega mi přinesl jakýsi šroub který se prý má namontovat na místo svíčky. prý se tím zablokuje píst, aspojka jde povolit Já mám obavu aby nedošlo k poškození pístu... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika