Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 26.5.2011
Na Best Way jsem slyšel většinou samej nářek, vrtulky a podobně jsou i tady od hodně lidí samá negativa.Ten BERLAN je co se týká dílenského zpracování o něčem jiném.A cenově neni o moc dražší než ten Pro Star 4.Jak jsem psal dal jsem do bazénu světla... celý příspěvek >
To je právě ono, já ji mám puštěnou těch 24 hodin denně a bazén má těch cc 9m3.A právě tato filtrace to stíhá jentaktak.Mám již připravenou jinou BERLAN BSFA 8000-45 a ta je o něčem jiném.Přišel jsem na to až když jsem zapojil do bazénu svetla a... celý příspěvek >
Písková filtrace - domácí výroba, 26.5.2011
Staří dojít do MT a oni vám to v servizu ukážou.Je to trubka a dole jsou na ní kolmo do hvězdy malé děrované válečky.
Já jí mám zapnutou 24 hodin každý den.Je na ní připojen solární ohřev na střeše zahradního domku.Trochu byl problém s těsností filtrační komory, ale po dotažení šroubů u ventilu snad zatím dobrý.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 23.5.2011
No tak já mám jak tu za ty 2300,- i tu za těch cca 6000,-.Ta malá jde dost potichu a ta spotřeba neni taky tak hrozná.Mám ji už asi 5 let a bez problému.A když se dá filtrace na 8m3 za hodinu tak to max za dvě hodiny přefiltruje.
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 20.5.2011
Zapoměl jsem napsat typ toho dávkovače.Je to BCDS 190,i tam je cena oproti stejným u jiných dodavatelů menší.
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 20.5.2011
No já bych to vyřešil malou elektrocentrálou.Ta se nechá pořídit za cca 2300,- a každý den tak na dvě hodinky zapojit.
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 20.5.2011
Mám a je perfektní, včetně dílenského zpracování a ještě jsem k ní koupil dávkovač chlóru také od tohoto dodavatele.V pohodě utahne solární panely na střeše zahradního domku.A navíc má krytí IP X5 oproti ostatním, které mají IP X4.Cena je u obou... celý příspěvek >
Plachta na bazén, 8.5.2011
Já jsem taky teplomilnej človíček a tak jsem jenom na tu plachtu nespoléhal a udělal si solární panely.
Plachta na bazén, 4.5.2011
No spíš to tu vodu udrží o něco teplejší přes noc, ale je to nezapuštěnej bazén a to vychladá rychlec než zapuštěnej.Dost vysoká investice na malou účinnoct.
Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 25.4.2011
No a pokud budu používat solární ohřev tak se budu koupat po západu slunce?A vysavač se taky nedá požít bez přiblížení k bazénu a nedej bože držet ho v ruce!
Jaký pevný nadzemní bazén?, 8.4.2011
Já jsem koupil u Marimexu bazén ORLANDO a už jsme se letos koupali.Páskovou filtraci mám taky od nich.Lepší jsou ty plechové bazény.Když se k tomu dá solární a elektrickej ohřev(výhodné pro ty co maji sazbu přímotop)tak se dá koupat hodně brzo.
Automatické zavlažování, 11.3.2011
Já mám taky ORBIT + dešťovej senzor a postřikovače, ventily a kapkovou závlahu claber.Dělal jsem si to sám a funguje to již tři roky k plné spokojenosti mé i celé zahrady.Při stavbě svépomocí to neni tak drahé a to pohodlí stojí za to.
Tlak pro závlahu, 11.3.2011
Já jsem si dělal celou závlahu sám a neni to nic složitého jak na výpočet tak realizaci.U každého postřikovače je uvedena plocha kterou pokryje, při jakém tlaku a průtoku vody za minutu.Ty samé údaje jsou u elektroventilů rozdělující jednotlivé... celý příspěvek >
Písková filtrace - domácí výroba, 6.3.2011
Já jsem to vyřešil tak, že jsem koupil náhradní díl od filtrace AZURO.Jedná se o trubku a dolní příčné trubky včetně sítek.Nádobu jsem použil z plastového sudu.Cena proti originál desetinová.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika