|
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 26.5.2011 Na Best Way jsem slyšel většinou samej nářek, vrtulky a podobně jsou i tady od hodně lidí samá negativa.Ten BERLAN je co se týká dílenského zpracování o něčem jiném.A cenově neni o moc dražší než ten Pro Star 4.Jak jsem psal dal jsem do bazénu světla... celý příspěvek > |
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 26.5.2011 To je právě ono, já ji mám puštěnou těch 24 hodin denně a bazén má těch cc 9m3.A právě tato filtrace to stíhá jentaktak.Mám již připravenou jinou BERLAN BSFA 8000-45 a ta je o něčem jiném.Přišel jsem na to až když jsem zapojil do bazénu svetla a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Písková filtrace - domácí výroba, 26.5.2011 Staří dojít do MT a oni vám to v servizu ukážou.Je to trubka a dole jsou na ní kolmo do hvězdy malé děrované válečky. |
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 26.5.2011 Já jí mám zapnutou 24 hodin každý den.Je na ní připojen solární ohřev na střeše zahradního domku.Trochu byl problém s těsností filtrační komory, ale po dotažení šroubů u ventilu snad zatím dobrý. |
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 23.5.2011 No tak já mám jak tu za ty 2300,- i tu za těch cca 6000,-.Ta malá jde dost potichu a ta spotřeba neni taky tak hrozná.Mám ji už asi 5 let a bez problému.A když se dá filtrace na 8m3 za hodinu tak to max za dvě hodiny přefiltruje. |
 |
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 20.5.2011 Zapoměl jsem napsat typ toho dávkovače.Je to BCDS 190,i tam je cena oproti stejným u jiných dodavatelů menší. |
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 20.5.2011 No já bych to vyřešil malou elektrocentrálou.Ta se nechá pořídit za cca 2300,- a každý den tak na dvě hodinky zapojit. |
 |
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 20.5.2011 Mám a je perfektní, včetně dílenského zpracování a ještě jsem k ní koupil dávkovač chlóru také od tohoto dodavatele.V pohodě utahne solární panely na střeše zahradního domku.A navíc má krytí IP X5 oproti ostatním, které mají IP X4.Cena je u obou... celý příspěvek > |
 |
Plachta na bazén, 8.5.2011 Já jsem taky teplomilnej človíček a tak jsem jenom na tu plachtu nespoléhal a udělal si solární panely. |
 |
Plachta na bazén, 4.5.2011 No spíš to tu vodu udrží o něco teplejší přes noc, ale je to nezapuštěnej bazén a to vychladá rychlec než zapuštěnej.Dost vysoká investice na malou účinnoct. |
 |
|
 |
Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 25.4.2011 No a pokud budu používat solární ohřev tak se budu koupat po západu slunce?A vysavač se taky nedá požít bez přiblížení k bazénu a nedej bože držet ho v ruce! |
 |
Jaký pevný nadzemní bazén?, 8.4.2011 Já jsem koupil u Marimexu bazén ORLANDO a už jsme se letos koupali.Páskovou filtraci mám taky od nich.Lepší jsou ty plechové bazény.Když se k tomu dá solární a elektrickej ohřev(výhodné pro ty co maji sazbu přímotop)tak se dá koupat hodně brzo. |
 |
Automatické zavlažování, 11.3.2011 Já mám taky ORBIT + dešťovej senzor a postřikovače, ventily a kapkovou závlahu claber.Dělal jsem si to sám a funguje to již tři roky k plné spokojenosti mé i celé zahrady.Při stavbě svépomocí to neni tak drahé a to pohodlí stojí za to. |
 |
Tlak pro závlahu, 11.3.2011 Já jsem si dělal celou závlahu sám a neni to nic složitého jak na výpočet tak realizaci.U každého postřikovače je uvedena plocha kterou pokryje, při jakém tlaku a průtoku vody za minutu.Ty samé údaje jsou u elektroventilů rozdělující jednotlivé... celý příspěvek > |
 |
Písková filtrace - domácí výroba, 6.3.2011 Já jsem to vyřešil tak, že jsem koupil náhradní díl od filtrace AZURO.Jedná se o trubku a dolní příčné trubky včetně sítek.Nádobu jsem použil z plastového sudu.Cena proti originál desetinová. |
 |