Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solár Pyramida XXL, 5.2.2012
Pisatel nade mnou má částečně pravdu.Ale když máte možnost, tak se dá solárko udělat na vysoké úrovni a vyjde přeci jenom lacinějc. ale ta pyramida XXL je jenom hračka.
Doplňky bazénu, 31.1.2012 Obsahuje fotku
A ještě tento
Doplňky bazénu, 31.1.2012 Obsahuje fotku
Doma jsem zhotovil tyto doplňky k bazénu.
Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 25.1.2012
Já mám HECHT 2048 a naprostá spokojenost.Má plynulej rozběh a 2000W stačí na běžný řezání.
Stihl 023, 14.11.2011
Dobrý večer. Podle příznaků jak je popisujete bych soudil na zapečené pístní kroužky. Zkuste demontovat výfuk, a s pístem pomalu vyjíždět do horní úvratě.Uvidíte na kroužcích jestli se v drážce pístu po stlačení hýbou. Vetšinou se zapečou u výfuku.
Nelze vypustit bazén, 17.10.2011
Takhle to dělat nejde.Já jsem koupil ve výprodeji v Kaukau ponorné čerpadlo a bazén jsem vyčerpal pod vratnou trysku.Jináč to asi nepůjde.
Azuro 405 zazimovani, 26.9.2011
Tak ta plachta tam bude ležet sama od sebe zákonem zemské přitažlivosti a přichytit se dá i takovejma plastovejma kolíčkama.Dají se nyní koupit v KAUF... v balení po dvou za 30,-.Stisk mají dostatečný.
Bazénová textilie a nafukovací límec, 21.9.2011
Přesné a výstižné.Česnek se dá již běžně koupit.
Azuro 405 zazimovani, 21.9.2011
Ty flašky se naplněji trochu pískem a daji se do té vody v bazénu.Ta směs se do té vody taky dává aby se netvořily řasy.Plachta leží na hladině.
Azuro 405 zazimovani, 20.9.2011
Já používám obyčejnou plachtu cca za 200,-.Prodávají se v železářství v různých rozměrech.Většinou modré nebo zelené.Hlavně tam naházet PET lahve naplněné zčásti pískem a upustit pod vratnou trysku.
Azuro 405 zazimovani, 20.9.2011
Plachty jsou i hodně lacinější a pohodově stačeji.
Bazén Azuro 405 - teče?, 7.9.2011
Tak dejte vědět jak to dopadlo.
Bazén Azuro 405 - teče?, 5.9.2011
S těma schodama je to pravda a navíc ještě odešel kondezátor u motoru filtrace.První byl dotaz jak je to zapojeno, že to bude určitě špatně, ale po doložení, že to je jejich montáž stejně uznaná reklamace nebyla.Jedině vyměnit celé čerpadlo za své,... celý příspěvek >
Bazén Azuro 405 - teče?, 3.9.2011
Ještě bych se podíval kolem vratné trysky, zda jak děti skotačí se něco trochu nehnulo a neuniká kolem ní.Jinak jak jsem psal v předchozí reakci, MT se k tomu hlásit nebude i když je třeba záruka 7 let.Bohužel už mám takové zkušenosti.
Bazén Azuro 405 - teče?, 2.9.2011
Tenhle bazén prodává MT a to bude asi dost problematická reklamace.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika