|
Písková filtrace - vracení kalu zpět do bazénu, 7.6.2014 No já teda když vysávám kal ze dna tak to nechávám odtékat do odpadu a neženu to přes filtraci. |
 |
Hnědá voda v bazenu voda studniční, 31.5.2014 Já filtruju pomalu nonstop a chemie je dávkovaná ihned od začátku napuštění.Voda celou sezonu naprosto čistá. |
 |
|
 |
Nadzemní bazény Albixon a Mountfield, 11.4.2014 a pokud budete chtět poradit s technologií tak Vám rád poradím. |
 |
Nadzemní bazény Albixon a Mountfield, 10.4.2014 Mám Mountfield kruh a naprostá spokojenost.Dá se i zapustit.Od Albixonu bych nechtěl nic.
|
 |
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 30.3.2014 Tak pokud uříznu dvě větve o průměru 15 cm tak "naleju" do země tolik oleje?To ta maškaráda s čištěním a drahým olejem mi opravdu nestojí za to.Jináč v lese vyteče do půdy ze všech těch strojů víc motorového oleje než s tech pil.Ještě jsem neviděl... celý příspěvek > |
 |
Azuro 400 dokončení, 24.3.2014 Normálně napustit a potom dát nopopvku a pokud chcete ten polystyren a beton.A doporučuju i beton na dno. |
 |
Pomoc při výběru bazénu, 22.3.2014 Já mám v bazénu jak světla tak výpustní guly.Obojí je bez problémů.Záleží jak pečlivě je provedena montáž.Výpustní guly jsou velice praktická věc a světlům v bazénu se ty na povrchu nevyrovnají.Jinak také doporučuji drenáž pod bazénem. |
 |
Žlutý okraj bazénu Azuro 405 z MT, 22.2.2014 Jak píše pán nade mnou, nejlepší je použít dávkovač chlóru na potrubí.Jde vám to do bazénu již správně naředěné a neni s tim problém.Okolo plovoucích dávkovačů máte vysokou koncentraci Kor když zapínáte filtraci jenom na chvilku za, den tak se ta... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 14.2.2014  Ve dně bazénu jsou dvě výpustní guly.Jedna je na samostatné čerpadlo chrliče a druhá na automatické hlídání hladiny a dopouštění vody do bazénu. |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 14.2.2014  A ještě chrlič |
 |
|
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 14.2.2014  Taky jsem loni udělal novou strojovnu k bazénu včetně chrliče na dálkové ovládání. |
 |
Podzemní šachta pro filtraci, 10.2.2014 No jak je řešenej poklop? |
 |
Písková filtrace marimex nebo bestway, 8.1.2014 Tak toto mohu jenom potvrdit.V pondělí 6.1.2014 jsem předal k reklamaci přímo do Marimexu čerpadlo od filtrace Pro star a dnes 8.1.2014 už přišlo PPL kou vyměněné čerpadlo.Takhle rychle vyřízenou reklamaci jsem ještě nezažil.Co se týká... celý příspěvek > |
 |
Z PE 40 na bazénovou hadici, 28.11.2013 Já jsem to předělal na PE hadice a nemám ani 1 cm bazénové hadice.Všechno pomocí šroubení a ventilů s plastu.Mohu jenom doporučit.Předejde se všem problémům s únikem vody. |
 |
Závlaha svépomocí, 22.11.2013 Ale to neni o značce, ale o navržení a rozložení trysek. |
 |