Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Písková filtrace - vracení kalu zpět do bazénu, 7.6.2014
No já teda když vysávám kal ze dna tak to nechávám odtékat do odpadu a neženu to přes filtraci.
Hnědá voda v bazenu voda studniční, 31.5.2014
Já filtruju pomalu nonstop a chemie je dávkovaná ihned od začátku napuštění.Voda celou sezonu naprosto čistá.
Nadzemní bazény Albixon a Mountfield, 11.4.2014
a pokud budete chtět poradit s technologií tak Vám rád poradím.
Nadzemní bazény Albixon a Mountfield, 10.4.2014
Mám Mountfield kruh a naprostá spokojenost.Dá se i zapustit.Od Albixonu bych nechtěl nic.
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 30.3.2014
Tak pokud uříznu dvě větve o průměru 15 cm tak "naleju" do země tolik oleje?To ta maškaráda s čištěním a drahým olejem mi opravdu nestojí za to.Jináč v lese vyteče do půdy ze všech těch strojů víc motorového oleje než s tech pil.Ještě jsem neviděl... celý příspěvek >
Azuro 400 dokončení, 24.3.2014
Normálně napustit a potom dát nopopvku a pokud chcete ten polystyren a beton.A doporučuju i beton na dno.
Pomoc při výběru bazénu, 22.3.2014
Já mám v bazénu jak světla tak výpustní guly.Obojí je bez problémů.Záleží jak pečlivě je provedena montáž.Výpustní guly jsou velice praktická věc a světlům v bazénu se ty na povrchu nevyrovnají.Jinak také doporučuji drenáž pod bazénem.
Žlutý okraj bazénu Azuro 405 z MT, 22.2.2014
Jak píše pán nade mnou, nejlepší je použít dávkovač chlóru na potrubí.Jde vám to do bazénu již správně naředěné a neni s tim problém.Okolo plovoucích dávkovačů máte vysokou koncentraci Kor když zapínáte filtraci jenom na chvilku za, den tak se ta... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 14.2.2014 Obsahuje fotku
Ve dně bazénu jsou dvě výpustní guly.Jedna je na samostatné čerpadlo chrliče a druhá na automatické hlídání hladiny a dopouštění vody do bazénu.
A ještě chrlič
Taky jsem loni udělal novou strojovnu k bazénu včetně chrliče na dálkové ovládání.
Podzemní šachta pro filtraci, 10.2.2014
No jak je řešenej poklop?
Písková filtrace marimex nebo bestway, 8.1.2014
Tak toto mohu jenom potvrdit.V pondělí 6.1.2014 jsem předal k reklamaci přímo do Marimexu čerpadlo od filtrace Pro star a dnes 8.1.2014 už přišlo PPL kou vyměněné čerpadlo.Takhle rychle vyřízenou reklamaci jsem ještě nezažil.Co se týká... celý příspěvek >
Z PE 40 na bazénovou hadici, 28.11.2013
Já jsem to předělal na PE hadice a nemám ani 1 cm bazénové hadice.Všechno pomocí šroubení a ventilů s plastu.Mohu jenom doporučit.Předejde se všem problémům s únikem vody.
Závlaha svépomocí, 22.11.2013
Ale to neni o značce, ale o navržení a rozložení trysek.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika