|
Příspěvky uživatele - 22.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skvrny na listech, 11.7.2011  Dobrý den, loni jsem zakoupila roubovaný trubač, vypadal v pořádku, ale na sklonku léta se na něm udělali tmavé skvrny, a to samé i letošní rok. Je to nějaká choroba? Děkuji |  | Hrušeň choroba, 14.6.2011 tak takovou fotku jsem tu fakt ještě neviděla... |  |
|  | Hrušeň choroba, 14.6.2011  Dobrý den, v květnu jsme si koupili hrušeň Dicolor, ale během dvou týdnů se na listem objevily tyto oranžové skvrny? Nevíte, co je to za chorobu?
děkuji |  | Clematis - změna barvy, 26.5.2011 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že plamínek první rok kvetl bíle a po roce nebo po dvou změnil barvu na světle růžovou? Podotým, že vedle roste plamínek fialový - došlo tedy ke sprášení barev? |  | Clematis uštípnuté výhony, 17.5.2011 Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, co mi mohlo uštípnout všechny výhony clematisu, cca 8 cm nad zemí, výhony zůstaly normálně ležet na zemi, pouze vedle bylo pár částí spodních výhonů, dlouhých cca 3-4 cm. Kromě clematisu to postihlo ještě... celý příspěvek > |  | Tetlucha kozí pysk, 7.9.2009 Není, ale tu tam mám také :) |  | Tetlucha kozí pysk, 7.9.2009 Opravdu je to tetlucha, vyskytuje se na chalupě, která má velkou zahradu, kterou dva roky nikdo neobhospodařoval. Děkuji za radu, ale jde velmi špatně vytrhnout, vždy v zemi zůstane část kořene. Jde mi spíš o to, že pod listy tetluchy už nemá šance... celý příspěvek > |  | Tetlucha kozí pysk, 1.9.2009 Dobrý den, můžete mi poradit, jak se nejlépe zbavit tetluchy - kozí pysk? Na větší ploše...
děkuji |  |
 |
|
|
|