|
Příspěvky uživatele - 184.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Snapper rider 150 Z,cub cadet RZT 50, 14.6.2011 Prosil bych někoho kdo má zkušenosti z rideru snapper 150 Z, nebo cub cadet RZT 50.
Výrobce píše o funkci zero-turn nevím co to je, chtěl bych vědět, jak se sekačka chová v terénu, Chtěl bych si koupit nějaký trakůrek, ale nevím jak si mám... celý příspěvek > |  | Rider Stiga nebo Husqvarna, 8.6.2011 Děkuji za radu o rideru Jonsered jsem vůbec nuvažoval, ale když jsem porovnával parametry, které jsem si vyhledal na internetu, mohla by to být dobrá volba. |  |
|  | Rider Stiga nebo Husqvarna, 7.6.2011 Myslím že rozdíl mezi HQ a Stigou v kvalitě není, rozhodující je cena a účelnost.Stiga má asi větší možnost příslušenství a hlavně je možno dokoupit cepovou sekačku.Pokut budete sekat ve svahu, tak si myslím, že to chce asi motor 20hp a víc. |  | Rider Stiga nebo Husqvarna, 5.6.2011 Prosil bych o radu, chci si koupit rrider 4x4 a nevím kteou značku si vybrat jestli Stigu nebo Husqvarnu. Dále bych chtěl vědět jestli stačí motor 16HP. |  |
|
|
|