Příspěvky uživatele - 184.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Snapper rider 150 Z,cub cadet RZT 50, 14.6.2011
Prosil bych někoho kdo má zkušenosti z rideru snapper 150 Z, nebo cub cadet RZT 50. Výrobce píše o funkci zero-turn nevím co to je, chtěl bych vědět, jak se sekačka chová v terénu, Chtěl bych si koupit nějaký trakůrek, ale nevím jak si mám... celý příspěvek >
Rider Stiga nebo Husqvarna, 8.6.2011
Děkuji za radu o rideru Jonsered jsem vůbec nuvažoval, ale když jsem porovnával parametry, které jsem si vyhledal na internetu, mohla by to být dobrá volba.
Rider Stiga nebo Husqvarna, 7.6.2011
Myslím že rozdíl mezi HQ a Stigou v kvalitě není, rozhodující je cena a účelnost.Stiga má asi větší možnost příslušenství a hlavně je možno dokoupit cepovou sekačku.Pokut budete sekat ve svahu, tak si myslím, že to chce asi motor 20hp a víc.
Rider Stiga nebo Husqvarna, 5.6.2011
Prosil bych o radu, chci si koupit rrider 4x4 a nevím kteou značku si vybrat jestli Stigu nebo Husqvarnu. Dále bych chtěl vědět jestli stačí motor 16HP.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika