Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vinná réva, 2.2.2007
Rada !!! Publikace- Pěstujeme révu vinnou, Vilém Kraus. V každém Hyper-super krámu pro zahrádkáře. Z  100 Kč. Tam se dovíte polopatě vše.
Objednávka od Starkla, 1.2.2007
Já jsem se už dvakrát napálil. Kvalita bídná, ceny přemrštěné /slabé slovo/. Předloni jsem tam byl osobně. Opravdu nic moc. Totéž zboží jsem koupil, při zpáteční cestě pár kilometrů od domova a za polovinu. Hlavně vidíte, co kupujete. Katalog má... celý příspěvek >
Podzemnice olejná, 1.2.2007
"Velký oči" a nic z toho.
Kvetou mi krokusy, 1.2.2007
A talovíny taky!!!
thuja occidentalis-hnojení, 31.1.2007
Ano, je to 500g Cereritu na 10 m2, tj. pás 20 m  x  0,5 m. A hořké soli /opravdu hořké, ne draselné/ taky podle návodu. Každé sypte zvlášť, protože nejdou promíchat rovnoměrně. Granule a prášek.
Protiplísňový přípravek na bázi stříbra, 29.1.2007
Možná, že by šel použít SAGEN. Používá se na dezinfekci studní. Je to koloidní stříbro. Dá se koupit v lékárně. Balení 10g stojí pár korun.
paprika pro venkovní pěstování, 27.1.2007
Vloni se mi velmi vydařila odrůda Maryša /zelenobílá/. Musíte si vybírat odrůdu určenou k polnímu pěstování, ranou.
Ficus elastica, 27.1.2007
Vrchní pupen produkuje látky, které brání probuzení spodních oček. Je to logické, rostlina se musí prodrat nahoru porostem ke světlu a nevysilovat se větvením.
Ficus elastica, 27.1.2007
Zkraťte  ho asi o 1/4 až o 1/3
ochrana proti stupovitosti, 22.1.2007
Dost informací je na www.agromanual.cz a www.srs.cz. Mám vyzkoušeno, že se musí provést aspoň pět postřiků a začít od zeleného poupěte, jinak to nemá význam.
Úhyn banánovníku, 19.1.2007 Obsahuje fotku
Je u radiátoru v suchu, málo světla a má MOC velký květináč. Ten substrát je moc propustný.
Vertikutátor - kdo poradí, 16.1.2007
Montfield je fakt hromádka koleček z umělé hmoty a nic to nevydrží. Jaké bylo moje zklamání, když po minutě provozu odešel. Nebyli schopni ho opravit a za 14 dnů dali nový, jiný s vyšším výkonem. Ale stejně to je umělohmotná piksla, u které se bojíte... celý příspěvek >
postřik broskvoní proti kadeřavosti, 16.1.2007
60% ?!?!?!
Strihani vinne revy, 18.12.2006
Kupte si odbornou a přitom srozumitelnou literaturu - Pěstujeme révu vinnou /Grada/ v každém OBI apod. za stovku.
Hnojení meruňky, 18.12.2006
Hlavně ji nepřehnojte dusíkem, doporučuji na jaře /březen/ Cererit nebo Hydrocomplex v dávce uvedené na obalu a spíš trochu méně. Dusíkatá hnojiva jsou ledky, síran amonný a močovina. Cererit atd. obsahují samozřejmě i dusík, ale v určité... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika