|
vinná réva, 2.2.2007 Rada !!! Publikace- Pěstujeme révu vinnou, Vilém Kraus. V každém Hyper-super krámu pro zahrádkáře. Z 100 Kč. Tam se dovíte polopatě vše. |
 |
Objednávka od Starkla, 1.2.2007 Já jsem se už dvakrát napálil. Kvalita bídná, ceny přemrštěné /slabé slovo/. Předloni jsem tam byl osobně. Opravdu nic moc. Totéž zboží jsem koupil, při zpáteční cestě pár kilometrů od domova a za polovinu. Hlavně vidíte, co kupujete. Katalog má... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Podzemnice olejná, 1.2.2007 "Velký oči" a nic z toho. |
 |
Kvetou mi krokusy, 1.2.2007 A talovíny taky!!! |
 |
thuja occidentalis-hnojení, 31.1.2007 Ano, je to 500g Cereritu na 10 m2, tj. pás 20 m x 0,5 m. A hořké soli /opravdu hořké, ne draselné/ taky podle návodu. Každé sypte zvlášť, protože nejdou promíchat rovnoměrně. Granule a prášek. |
 |
Protiplísňový přípravek na bázi stříbra, 29.1.2007 Možná, že by šel použít SAGEN. Používá se na dezinfekci studní. Je to koloidní stříbro. Dá se koupit v lékárně. Balení 10g stojí pár korun. |
 |
paprika pro venkovní pěstování, 27.1.2007 Vloni se mi velmi vydařila odrůda Maryša /zelenobílá/. Musíte si vybírat odrůdu určenou k polnímu pěstování, ranou. |
 |
Ficus elastica, 27.1.2007 Vrchní pupen produkuje látky, které brání probuzení spodních oček. Je to logické, rostlina se musí prodrat nahoru porostem ke světlu a nevysilovat se větvením. |
 |
Ficus elastica, 27.1.2007 Zkraťte ho asi o 1/4 až o 1/3 |
 |
ochrana proti stupovitosti, 22.1.2007 Dost informací je na www.agromanual.cz a www.srs.cz. Mám vyzkoušeno, že se musí provést aspoň pět postřiků a začít od zeleného poupěte, jinak to nemá význam. |
 |
|
 |
Úhyn banánovníku, 19.1.2007  Je u radiátoru v suchu, málo světla a má MOC velký květináč. Ten substrát je moc propustný. |
 |
Vertikutátor - kdo poradí, 16.1.2007 Montfield je fakt hromádka koleček z umělé hmoty a nic to nevydrží. Jaké bylo moje zklamání, když po minutě provozu odešel. Nebyli schopni ho opravit a za 14 dnů dali nový, jiný s vyšším výkonem. Ale stejně to je umělohmotná piksla, u které se bojíte... celý příspěvek > |
 |
postřik broskvoní proti kadeřavosti, 16.1.2007 60% ?!?!?! |
 |
Strihani vinne revy, 18.12.2006 Kupte si odbornou a přitom srozumitelnou literaturu - Pěstujeme révu vinnou /Grada/ v každém OBI apod. za stovku. |
 |
Hnojení meruňky, 18.12.2006 Hlavně ji nepřehnojte dusíkem, doporučuji na jaře /březen/ Cererit nebo Hydrocomplex v dávce uvedené na obalu a spíš trochu méně. Dusíkatá hnojiva jsou ledky, síran amonný a močovina. Cererit atd. obsahují samozřejmě i dusík, ale v určité... celý příspěvek > |
 |