Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr, 11.4.2010
Já mám oleandr už 14 dnů venku, slabší mrazík mu neublížil. Do tepla do pokoje bych ho nedával, mohl by shodit listy.    VK
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 11.4.2010
U mně v Hradci Králové meruňka právě začíná kvést, prší a je 5,8 st. Jiné roky to bylo podobné a meruněk bylo dost. Když prší a je zataženo, tak by snad nemělo mrznout. Před třemi dny jsem stříkal Baycorem, jeden rok jsem nestříkal a nevyplatilo se... celý příspěvek >
Washingtonea a žumara, 2.4.2010
Tak jsem vyměk, po pofírunku v HK - sněžení a mrazu - jsem žumary a agave a oleandry nastěhoval do garáže. Taky želvy jsem ve výběhu přikryl bóžohodovým přehozem.   VK
Meruňka - jak o ni správně pečovat, 2.4.2010
Je krásná, nic s ní nedělejte, nechte ji krásně růst. Řezem ji infikujete a může dostat mrtvici.  VK
Melouny - devastující choroba 2009, 1.4.2010
Ridomil nepůsobí na padlí a preventivně po vysazení nemá vliv na pozdější výskyt jakékoli plísně. Doporučuji přípravek Ortiva opakovaně preventivně během celé vegetace. OL je 3 dny a je to širokospektrý fungicid.   VK
Pilatka svestkova, 31.3.2010
Zolone už není. VK
Šedý povlak na větvičkách, 31.3.2010
Já bych řekl, že šedý povlak jsou normální trichomy /chlupy/ rostlině vlastní.  VK
Pěstování rajčat, 31.3.2010
Umísti co nejblíže okennímu sklu při teplotě 18 - 20 stupnů.  VK
Sparťan, 31.3.2010
Spartan je unyle sladký a silně padá.  VK
Nařízkované vzpřímené muškáty, 31.3.2010
Zaštípněte vrcholek a pokud máte možnost je v případě mrazíků uklidit domů, tak je dejte ven. Já je mám už taky venku. Jinak na okně v nevytápěné místnosti.
Jarní hnojení, 31.3.2010
NPK neobsahuje stopové prvky, Cererit ano. Hydrocomplex je kvalitní, lepší než Cererit. Já používám Cererit lehce k zelenině a podle návodu ke stromkům a okrasným rostlinám. Nemám možnost sehnat hnůj a kompost obsahuje jen humus, je z trávy,... celý příspěvek >
Žáby v jezírku, 29.3.2010
To značí, že se budou rozmnožovat a že máte docela kvalitní vodu, i když se nejeví jako čistá. VK
Jak sít kukuřici, 27.3.2010
Ahoj, pěstuju vždy jen několik rostlin a je to v pohodě. A kukuřice se seje, když kvetou třešně. VK
Krtek - a je to, 26.3.2010
Ty bestie teoreticky dělají krtiny na podzim, ale letos rejdily /bestie, proto s tvrdým y/ po celou zimu těsně pod povrchem - dělaly takové vyboulené tunýlky. Hraboši to nebyli. VK
Da se jeste prozezavat?, 23.3.2010
Jabloně můžete ještě řezat, klidně i narašené.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika