Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 25.4.2010
V Hradci Králové rozkvetla Čačanská lepotica, Stanley a Domácí budou kvést zítra či pozítří. Ale je to bída, zvláště Čačanská má hrozně málo květů. Každoročně měla několik kbelíků plodů, letos to nebude ani jeden.   VK
Dursban, 25.4.2010
Dursban 10 G se neředí, používá se jako granulát, který se zapraví do půdy před výsevem nebo při výsevu.  VK
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.4.2010
Jakmile opadne většina květních plátků, Calypso, Reldan, Karate.
Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 20.4.2010
V HK budou švestky kvést tak za 3 - 4 dny /Stanley, Domácí a Č. lepotica/, ale květů bude ve srovnání s loňskem mnohem méně. Bude to chtít postřik proti pilatce.   VK
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010
V Hradci Králové jsem dnes stříkal meruňku při dokvétání Baycorem proti monilióze.   VK
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 19.4.2010
U nás je pojem na prd, pokud neuvedete polohu.  VK
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 19.4.2010
V HK nic moc, budu rád, když bude pár květů, asi to pomrzlo.   VK
Opylení, 16.4.2010
Opylovat s tvrdym!!!
Balkon na západní straně, 16.4.2010
Na západní straně fuchsie budou mít moc slunce, spíš se jim daří na SZ či SV. Na západ bych dal běžné kytky.    VK
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 16.4.2010
Dobrý večer, v Hradci Králové celý den fičelo, ale večer se vítr uklidnil, tak jsem stříkal jádroviny /jabloně a hrušně/ ve fázi zeleného poupěte proti padlí a strupovitosti přípravkem DISCUS a proti merám a mšicím přípravkem KARATE ZEON.... celý příspěvek >
Pěstování rajčat, 15.4.2010
Já mám dobré zkušenosti s přitápěním v zimě palmám v místnosti, kde normálně mrzne, pomocí obyčejného horkovzdušného ventilátoru a mechanických spínacích hodin za pár korun z OBI. Mám je nastavené tak, že sepnou několikrát během noci a ráno, kdy... celý příspěvek >
Postřik Baycorem proti mrazu?, 14.4.2010
Proti mrazu se používá Champion před rozkvětem a na počátku kvetení. Eliminuje bakterie, které slouží jako krystalizační jádra pro tvorbu ledových krystalů, které trhají pletiva. Funguje to do mínus 5 stupňů.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 13.4.2010
V HK jsou meruňky v plném květu, dnes nepršelo a bylo kolem 14 st. No a včely se docela snažily, tak snad to bude dobré. Po odkvětu to bude chtít stříknout Baycorem proti monilióze.
Letos neuroda, 11.4.2010
Jestli pokvete málo, tak je zvlášť vhodné chránit květy před pilatkou. Ta dovede zlikvidovat i bohatou násadu. Stříká se hned po opadu květních plátků /Decis, Reldan, Calypso.../.   VK
Vrtule, 11.4.2010
Stříká se když je černý bez v plném květu. Povoleno je mj. Calypso. Má OL jen 14 dnů. Samozřejmě se musí jednat o pozdnější třešeň kvůli ochranné lhůtě, ale to už musíte vědět, kdy Vaše třešeň zraje. Já mám Stellu a obvykle postřik... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika